«Ώρα να πετάξεις αδερφέ» - Το συγκινητικό βίντεο του Μακρή στον Λαΐφη

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας αδαμάντινος χαρακτήρας και κατάφερε να κερδίσει τους πάντες στην Ανόρθωση.
 
Το μήνυμα του Ανδρέα Μακρή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύουν το λόγου το αληθές. Μάλιστα, ο επιθετικός της «Κυρίας» αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο φίλο και πρώην συμπαίκτη του, ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζονται οι δύο τους σε όμορφες στιγμές με τη φανέλα της Ανόρθωσης.
 
Αναλυτικά:
"Η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή είναι να βλέπεις τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα, μέχρι το επόμενο! Τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα και αυτά θα δείξουν ποιος πραγματικά είσαι! Έχεις πολλά να καταφέρεις ακόμα και είμαι σίγουρος ότι θα τα πετύχεις. Είμαι διπλά χαρούμενος και περήφανος για σένα και χαίρομαι που ήμουνα μέρος σε αυτό. Ώρα να πετάξεις αδερφέ μου. Σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Σε ευχαριστώ για όλα, οι αναμνήσεις είναι πολλές, επιτυχίες, αποτυχίες, αλλά εσύ ο ίδιος. Ώρα να πετάξεις αδερφέ! Τα λόγια περιττεύουν!".

 
 
 

Η μεγαλυτερη απολαυση στη ζωη ειναι να βλεπεις τα ονειρα σου να γινονται πραγματικοτητα, μεχρι το επομενο!! Τωρα αρχιζουν τα πιο δυσκολα και αυτα θα δειξουν ποιος πραγματικα εισαι! Εχεις πολλα να καταφερεις ακομα και ειμαι σιγουρος οτι θα τα πετυχεις. Ειμαι διπλα χαρουμενος και περηφανος για σενα και χαιρομαι που ημουνα μερος σε αυτο. Ωρα να πεταξεις αδερφε μου. Σκληρη δουλεια και αφοσιωση. Σε ευχαριστω για ολα, οι αναμνησεις ειναι πολλες, επιτυχιες, αποτυχιες, αλλα εσυ ο ιδιος. Ωρα να πεταξεις αδερφε! Τα λογια περιττευουν! #laifis##brother#takaliteraerxontai @laifis34

A video posted by Ανδρέας Μακρής Andreas Makris (@makris33) on

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»