875 χιλιάδες ευρώ για τα.. πόδια του Ντε Βινσέντι

Από τις πέντε ομάδες που αγωνίστηκε, μέχρι στιγμής, στην καριέρα του ο Τόμας ντε Βινσέντι οι τρεις έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να αγοράσουν τα δικαιώματα του χαρισματικού Αργεντινού μεσοεπιθετικού, για τον οποίο δαπανήθηκαν συνολικά 875 χιλιάδες ευρώ. 
 
ΠΑΣ Γιάννινα (75 χιλιάδες ευρώ), Ολυμπιακός Πειραιώς (300 χιλιάδες ευρώ) και ΑΠΟΕΛ (500 χιλιάδες ευρώ) πλήρωσαν για τα… πόδια του 27χρονου ποδοσφαιριστή.
 
Ο Τόμας ντε Βινσέντι άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρίβερ Πλέιτ, από την οποία αποχώρησε λόγω ενός προβλήματος στη μέση και κατέληξε στην Ατλέτικο Εξουρσιονίστας, η οποία αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία του πρωταθλήματος Αργεντινής.
 
Εκεί τον ανακάλυψαν τα «λαγωνικά» του ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2009 και τον έπεισαν να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, δαπανώντας 75 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσουν. Τον  Γενάρη του 2010 παραχωρήθηκε για ένα εξάμηνο στην Καλαμάτα για να επιστρέψει το Μάη της ίδιας χρονιάς.
 
Το άστρο του έλαμψε στην ομάδα των Ιωαννίνων, με την γκολάρα σε βάρος του Παναθηναϊκού στο ισόπαλο 1-1 στο ΟΑΚΑ να ψηφίζεται ως το κορυφαίο τέρμα της περιόδου 2012-13. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έδωσαν μάχη στο τέλος της περιόδου για να τον αποκτήσουν με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν επίδειξη δύναμης και να αγοράζουν τον Ντε Βινσέντι από τον ΠΑΣ έναντι 300 χιλιάδων ευρώ.
 
Στον Ολυμπιακό δεν κέρδισε θέση στο ρόστερ και αφού έπαιξε για ένα εξάμηνο δανεικός στον ΠΑΣ ήρθε η πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Ο Αργεντινός έκανε «παπάδες» στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2013-14 με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και ακολούθως ο ΑΠΟΕΛ έβγαλε από το ταμείο του μισό εκατομμύριο ευρώ για να κρατήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό στον Αρχάγγελο.
 
Ο Ολυμπιακός θέλοντας να εξασφαλιστεί σε ενδεχόμενο μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή έβαλε όρο με βάση τον οποίο θα επωφελείτο σε ποσοστό 40% από το ποσό της μεταγραφής. Επομένως αν ο ΑΠΟΕΛ πωλήσει τον Ντε Βινσέντι θα βάλει στο ταμείο του μόνο το 60% του συμφωνηθέντος ποσού.

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»