Δεν κρατά τον Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός

Μία σημαντική εξέλιξη προέκυψε στον Ολυμπιακό που ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ, μιας και ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν υπολογίζει τον Γιάννη Γιαννιώτα και έτσι ανοίγει ο δρόμος για να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον Αρχάγγελο ο ποδοσφαιριστής.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη δεν προδικάζει ότι θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα, μιας και θα πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.
 
Δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας contra.gr αναφέρει:
«Ο Βίκτορ Σάντσεθ έκανε τις επιλογές για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, η οποία θα διεξαχθεί επί βελγικού εδάφους, και -σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr- σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο Μανώλης Μπέρτος, οΔημήτρης Γούτας και ο Μάικλ Ολαϊτάν!

Επί της ουσίας οι τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από τους πρωταθλητές, καθώς ο Ισπανός προπονητής έδειξε πως -στην παρούσα φάση- δεν τους υπολογίζει στα πλάνα του για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο πρώτος κυρίως ήλπιζε πως μετά την αλλαγή προπονητή (Βίκτορ αντί Σίλβα) θα μπορούσε να εξασφαλίσει μία θέση στο δυναμικό των "ερυθρολεύκων", η εξέλιξη ωστόσο τον διαψεύδει. Όλοι τους πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας και μένει να διευκρινιστεί ο τρόπος αποχώρησής.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αναχωρεί για το Βέλγιο την Τετάρτη προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της και να δώσει μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο Champions League».
 
 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν