Κάρβερ: «Πιστοί στο μπάτζετ, υπομονή στις μεταγραφές»

Η διοίκηση της Ομόνοιας παρουσίασε και επίσημα το νέο της προπονητή. Ο Τζον Κάρβερ δήλωσε χαρούμενος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας.
 
Πρώτος τον λόγο στη διάσκεψη Τύπου πήρε ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος για την επιλογή του.
Νίκος Νταμπίζας: Με την πρώτη ευκαιρία θεωρήσαμε σωστό να μεταφέρουμε στον κόσμο τη λογική της πρόσληψης του κύριου Κάρβερ, ο αρχικός μας σχεδιασμός ήταν διαφορετικός, θεωρώ ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή με βάση τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχει ο σύλλογος. Είναι λίγα αυτά που θα τονιστούν. Η προσωπική μου επαφή μαζί του μου έδωσε ένα δυνατό ερέθισμα για να αξιολογήσω όλες τις περιπτώσεις που είχα στο μυαλό.
 
Είχα την απόλυτη ελευθερία και αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία για το πως κινούμε ως τεχνικός διευθυντής και αυτό είναι μία απάντηση για το πως λειτουργεί πλέον ο σύλλογος. Η επιλογή έγινε με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, οι ικανότητες του ως επαγγελματίας και η προσωπικότητα του.
 
Το μόνο που είχα ως δισταγμό ήταν η κουλτούρα γιατί υπάρχει μία διαφορά, αυτό ήταν κάτι που ήταν να δω ως προβληματισμό, αλλά ο κόουτς είναι πολύ ανοιχτόμυαλος και θεωρώ πως δεν υπάρχει δυσκολία και είμαι 100% σίγουρος για την επιλογή μου. Όλο το τιμ είναι 100% επαγγελματίες και έχουμε δημιουργήσει ένα ικανό τεχνικό τιμ για να υποστηρίξει το πρότζεκτ μας.
 
 
Τζον Κάρβερ: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και απολογούμαι που δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσουμε νωρίτερα. Πήγα απευθείας από την Αμερική στην Αυστρία να γνωρίσω τους παίχτες, είχαμε ένα παιχνίδι, το οποίο κερδίσαμε.
Γνωρίζω τον Νίκο και ως ποδοσφαιριστή και γνωρίζω τα χαρακτηριστικά του ως άνθρωπο, δουλεύει σκληρά και είναι έξυπνος. Θέλω αυτά τα στοιχεία να τα μεταφέρω και τους παίχτες μου. Απολαμβάνω αυτό που κάνω, έφυγα από μία διαφορετική κουλτούρα, αλλά είναι μία σωστή απόφαση αυτή που πήρα.
 
Ήθελα να δουλέψω ως πρώτος προπονητής, υπάρχουν πολλά νέα πράγματα στην ομάδα, θα δώσουμε έμφαση στην ακαδημία, θα μείνουμε πιστοί στο μπάτζετ, θα κάνουμε υπομονή για τις μετεγγραφές και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια και την πορεία της Ομόνοιας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.
 
Για τους στόχους της νέας σεζόν
Νομίζω αν δείτε το παιχνίδι με την Μπάναντς, αλλάξαμε το σύστημα σε 4-4-2, αλλά μπορεί αλλάξει αυτό, όμως προτιμώ να αγωνίζομαι με δύο επιθετικούς. Οι στόχοι είναι η προοδεύσουμε, να χτίσουμε κάτι και όσο προοδεύουμε και μείνουμε πιστοί στο πλάνο και ότι έρθει στο μέλλον θα είναι επιτυχία.
 
Αν υπάρχει στόχος για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη
Το σημαντικό είναι να μην κοιτάζεις μακριά, να βλέπεις παιχνίδι με παιχνίδι. Το ματς της Πέμπτης είναι δύσκολο, πρέπει να νικήσουμε και μετά να σκεφτούμε κάτι άλλο. Τόσο μακριά μπορούμε να δούμε αυτή τη στιγμή.
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος