Ανακοίνωσε Χοσέ Αντόνιο Ρίος η Ανόρθωση

Την απόκτηση του Ισπανού αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή Χοσέ Αντόνιο Ρίος για ένα χρόνο ανακοίνωσε η Ανόρθωση.
 
Αντόνιο Πούτσε και Αλμπέρτο Μπενίτο κατέληξαν στον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και ως αριστερό μπακ.
 
Ο Ρίος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Σεβίλλης και από το 2008 μέχρι το 2011 μέτρησε 43 εμφανίσεις και δύο γκολ. Ακολούθως μετακόμισε στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου παρέμεινε για μια διετία (10 εμφανίσεις-1 γκολ).
 
Την περίοδο 2013-14 έπαιξε στην Μιράντες έχοντας γεμάτη σεζόν (31 εμφανίσεις), ενώ την τελευταία διετία ήταν στην Λαγκοστέρα (Σεγκούντα Ντιβιζιόν) καταγράφοντας 56 συμμετοχές και δύο τέρματα. 
 
Ανακοίνωση
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη μονοετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή José Antonio Ríos Reina.
Ο 26χρονος Ισπανός, διεθνής με την U-20 της χώρας του είναι αριστεροπόδαρος ακραίος επιθετικός αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πτέρυγα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σεβίλης, απ’ όπου και κατάγεται. Στη συνέχεια θήτευσε στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ τα τελευταία τρία χρόνια είχε γεμάτες χρονιές σε ομάδες της Σεκούντα Ντιβιζιόν.
Ο José αναμένεται στην Κύπρο αύριο το βράδυ και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις από την Πέμπτη. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε καλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
 
 

Δειτε Επισης

Επί τάπητος τα περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο στη σύσκεψη στην ΚΟΠ
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα