Κάρβερ: «Γνωρίζω από πίεση, έζησα παιχνίδι με 52 χιλιάδες»

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ, ενόψει της ρεβάνς με την Μπάνατς (1-0 ο πρώτος αγώνας υπέρ των πρασίνων). Παρών από πλευράς παικτών ήταν ο Ρενάτο Μαργκάσα.
 
Στην αρχική του δήλωση ο προπονητής της ομάδας της Λευκωσίας είπε:  «Το πιο σημαντικό είναι να μην θεωρήσουμε το παιχνίδι δεδομένο. Θα είναι δύσκολο ματς και το τόνισα σε όλους. Συνήθως όταν παίζεις το πρώτο παιχνίδι εκτός και κερδίζεις είναι πολύ πιο εύκολο από το να ήταν ανάποδα». 
 
Αν είναι δεδομένη η πρόκριση: «Σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μπορείς να παίρνεις κάτι ως δεδομένο. Είμαστε πιο έτοιμοι από ότι πριν λίγες βδομάδες. Θα την πατήσουμε αν θεωρούμε κάτι δεδομένο. Θα ήταν ασέβεια και στον αντίπαλο προπονητή να τους υποτιμήσουμε».

Για την πίεση: «Ναι γνωρίζω από πίεση. Έχω ζήσει παιχνίδι με 52 χιλιάδες στη Νιούκασλ που έπρεπε να σωθούμε από το υποβιβασμό. Έχω συναντήσει οπαδούς της Ομόνοιας στο δρόμο και γνωρίζω τι περιμένουν. Είναι ένα παιχνίδι για την ομάδα και πρέπει να αφήσουμε τα συναισθήματα στην άκρη».
 
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Πέραν από το Χριστοφή που θα αρχίσει προπονήσεις τη Δευτέρα, εκτός θα είναι αύριο και ο Φιλιώτης. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και θα ξεκουραστεί κάποιες μέρες. Δεν είναι σοβαρό»
 

 
«Σαν ήταν 0-0 το παιχνίδι»
Από την πλευρά του ο Ρενάτο Μαργκάσα είπε: «Ξεκινάμε σαν να ήταν 0-0 το παιχνίδι, σαν να μην κερδίσαμε στην Αρμενία. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο».
 
Για το αν υπάρχει πίεση απάντησε: «Δεν υπάρχει πίεση, είναι περηφάνια να είμαι αρχηγός της ομάδας. Είναι τιμή για μένα. Είναι ανταμοιβή για όσα έδωσα στην ομάδα, αλλά και όσα μου έδωσε η ομάδα τόσα χρόνια. Στόχος παραμένει να βοηθήσω την ομάδα, που είναι πάνω απ' όλα».
 
 

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»