Πειστικές ενδείξεις από τον Νταμπίζα

Με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα στην Ομόνοια ο Νίκος Νταμπίζας κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων δείχνει να έχει ένα αποφασιστικό πλάνο προκειμένου να μπορέσει να πετύχει στο ρόλο του και κατ’ επέκταση να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.
 
Στην χθεσινή (05/07) παρουσίαση του προπονητή της ομάδας, Τζον Κάρβερ, εμφανίστηκε διατεθειμένος να μην κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Ξεκινώντας από τον κόουτς, εξήγησε τους λόγους που κατέληξε στη συγκεκριμένη επιλογή. Όχι επιφανειακά, αλλά λέγοντας όλους τους παράγοντες που έλαβε υπόψη στην απόφασή του.
 
Από εκεί και πέρα, ήταν αρκετά επεξηγηματικός σε όλες τις υποθέσεις που αφορούν την Ομόνοια. Μίλησε για την αποχώρηση Οικονομίδη, εξήγησε ότι δεν υφίσταται θέμα επιστροφής του Ασίς και αναφέρθηκε και σε άλλα που αφορούν τον προγραμματισμό. Μέχρι, φυσικά, τα επιτρεπόμενα όρια.
 
Μίλησε για όλα χωρίς παραμυθιάσματα και χωρίς μισόλογα. Δεν είπε αυτά που ενδεχομένως να άρεσαν στον κόσμο (όπως η παραμονή Ασίς), αλλά φάνηκε πειστικός ότι κάνει το καλύτερο για να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών η Ομόνοια.
 
Εννοείται ότι η φιλοσοφία Νταμπίζα δεν αποτελεί εχέγγυο για επιτυχία της Ομόνοιας. Δεν αποτελεί εγγύηση για επιστροφή στους τίτλους και για ευρωπαϊκή καθιέρωση. Το δεδομένο είναι ότι με τις μεταγραφικές κινήσεις και τη στάση που κρατά ο Νταμπίζας άρχισε να κερδίζει τους φίλους των πρασίνων. Εάν όλη αυτή η προσπάθεια ευοδωθεί θα φανεί στην πορεία των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
 

Δειτε Επισης

«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας