Στην παράταση ξύπνησε και πήρε την πρόκριση

Χρειάστηκε να φθάσει στην παράταση το παιχνίδι με την Μπάνατς η Ομόνοια, προκειμένου να μπορέσει να καπαρώσει την πρόκρισή της στο β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Αρμένιοι κέρδισαν με 1-0 τους πράσινους στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, έτσι η πρόκριση κρίθηκε στην ημίωρη παράταση.

Ο Ρουσιάς χρίστηκε δις σκόρερ δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του, με τoυς Νταρμπισάιαρ και Κλέιντον να ολοκληρώνουν το σκορ σε 4-1.

Έπαιξε με την τύχη της
Παρά το γεγονός ότι η Ομόνοια ήταν εμφανώς ποιοτικότερη από τον αντίπαλό της, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να μπορέσει να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο. Η απόδοσή της ήταν κάτω του μετρίου και δεν έκανε αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη εστία.


Η μουδιασμένη παρουσία της Ομόνοιας κρατούσε ανοιχτή την υπόθεση πρόκρισης. Τα πράγματα έγιναν… περίεργα στο 71’, όταν η Μπάναντς με ωραία ενέργεια του Μπουράγεφ έπιασε στον ύπνο όλη την άμυνα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0 για τους Αρμένιους.

 


Ρουσιάς στην παράταση
Ο Τζον Κάρβερ βλέποντας τα πράγματα να μην πάνε προς το καλό για την Ομόνοια έριξε στον αγώνα τους Κλέϊτον και Ρουσιά, με τον δεύτερο να τον βγάζει ασπροπρόσωπο, καθώς με δύο τέρματα (93’, 108’) κατέστησε και πάλι απόλυτο αφεντικό τους πράσινους. Το σκορ ανέβασε στο 3-1 ο Νταρμπισάιαρ με εξαιρετικό τελείωμα. Την ασίστ έδωσε ο Ρουσιάς. Τον τελικό λόγο είχε ο Κλέιτον Σίλβα ο οποίος με προσωπική ενέργεια στο 120' έγραψε το τελικό 4-1.

 

 

 

H TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Καρλίτος, Παντελιάδης, Όρσουλιτς, Μαργκάσα, Φυλακτού, Φλορέσκου (73΄ Κατελάρης), Μπατιμπάνγκα (73΄ Κλέιτον), Ακάγιεφ (85΄ Ρουσιάς), Σέρινταν, Νταρμπισάϊαρ

ΜΠΑΝΑΝΤΣ: Γκαζαριάν, Καλμάνοφ, Χακμπιάν, Κατσμάζοφ (98΄ Αβετισιάν), Πογκοσιάν (57΄ Αϊβαζιάν), Τορεγιόν, Μπαντογιάν, Μεσίνοβιτς, Ντρομπάροφ, Άνταμς, Μπουράγεφ (88΄ Μοβσεγιάν)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεξάντερ Ανουφρίεφς (Λετονία) 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σέρινταν, Γιωργαλλίδης, Ρουσιάς / Κασμάροφ, Άνταμς, Μπουράγεφ, Τορεχόν 

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα