Θέλει (ξανά) τον Μαρτίνες

Για Νίκολα Μαρτίνες φαίνεται να ενδιαφέρεται η Ανόρθωση σύμφωνα με Ελλαδικό δημοσίευμα που αναφέρει ότι η «Κυρία» θέλει ξανά δανεικό τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Σαφώς, η περίπτωση του κρίνεται αμφίρροπη αφού ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς με τους ερυθρόλευκους να έχουν πρόθεση πώλησης του με ελευθέρα μεταγραφή.
 
Ενδιαφέρον για τον Μαρτίνες επέδειξαν επίσης Άρης Θεσσαλονίκης και Πανιώνιος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, πλέον, με βάση  τους νέους κανονισμούς, δεν μπορεί μια ελληνική ομάδα να παραχωρήσει δανεικό εντός συνόρων κανένα ποδοσφαιριστή.
 
Αυτούσιο το δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας ΑllAboutAris.com:
 
Ο Νίκο Μαρτίνες είναι ακόμη μία από τις επιλογές που υπάρχουν στο... πάνω ράφι και ενδιαφέρουν τον ΑΡΗ για την νέα σεζόν.
 
Ο 28χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος ανήκει στον Ολυμπιακό από πέρυσι, όταν και αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό. Δεν υπολογίζεται όμως για την νέα σεζόν και είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος.
 
Ο ΑΡΗΣ έχει έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, τον οποίο όμως θέλει ξανά δανεικό η Ανόρθωση στην οποία έπαιξε πέρυσι, ενώ την περίπτωση του παρακολουθούσαν μέσα στον Ιούνιο Γκενκ και Ζάλτσπουργκ. Γίνεται κατανοητό ότι η περίπτωση του κρίνεται αρκετά δύσκολη, ο ΑΡΗΣ όμως θα περιμένει ο παίκτης να μείνει ελεύθερος και θα κινηθεί αναλόγως.
 
Ο Μαρτίνες έγινε γνωστός στην Ελλάδα από την παρουσία του στον Παναιτωλικό την διετία 2013-2015, έχοντας 5 γκολ και 10 ασίστ σε 43 αγώνες. Αριθμοί που τον έφεραν στην καλύτερη ενδεκάδα εκείνης σεζόν. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κύπρο και την Ανόρθωση.
 
Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στην Ιντεπετιέντε την σεζόν 2010-11 (16εμ. 2 γκ.) Ακολούθησε μία διετία στους Σαντιάγκο Γουόντερες (31εμ. 1 γκ. 2 ασ.) και εν συνεχεία έκανε το άλμα στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μούρθια. Με τους Ισπανούς σε 35 εμφανίσεις είχε 1 γκολ και 1 ασίστ.
 

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα