Αντετοκούνμπο: "Φταίω που χάσαμε"

Η κακή εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι με την Κροατία ήταν ένα από τα μεγαλύτερα (άλυτα) προβλήματα της Εθνικής ομάδας στον ημιτελικό με την Κροατία, που κατέληξε στην πλευρά της "χρβάτσκα". Ο 22χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του για όσα έγιναν στο Τορίνο, τονίζοντας πως φέρει ευθύνη για το αποτέλεσμα.
 
"Γυρίσαμε το ματς, παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Δεν καταφέραμε όμως να βάλουμε κάποια σουτ και να ξεφύγουμε. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί. Υπήρχε άγχος γιατί είμαστε νέα παιδιά. Οι περισσότεροι που μπαίναμε στο γήπεδο είχαμε άγχος, γι αυτό δεν μπορούσαμε να προστατεύσουμε το υπέρ μας σκορ. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, για τις επόμενες διοργανώσεις, να προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα", δήλωσε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, πριν καταλήξει λέγοντας πως "θα είμαι στην Εθνική ομάδα του χρόνου. Είναι δύσκολο να φεύγεις και να σου μένει αυτή η πικρή γεύση. Φταίω για την ήττα. Θα είμαι στο Eurobasket".
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι