«Ζήτησε μερικές μέρες προθεσμία ο Γιαννιώτας»

Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για το θέμα του Γιάννη Γιαννιώτα, όμως ο Ελλαδίτης επιθετικός ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία για να σκεφτεί το μέλλον του, επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sport Fm. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η πολιτική μας είναι απλή. Γίνεται παρέλαση ονομάτων και πολλές φορές παρουσιάζονται κάποιες ανακρίβειες. Αν κάναμε αυτά που έχουν γραφτεί θα είχαμε στείλει συμβόλαιο σε πάνω από 20 ποδοσφαιριστές. Τέτοια δεδομένα δεν ισχύουν. Το σωστότερο είναι ο κόσμος να δείξει υπομονή. Ο βασικός στόχος είναι να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν στον γ΄ προκριματικό και που θα προσθέσουν ποιότητα και θα βοηθήσουν την ομάδα. Γίνονται κάποιες συζητήσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ολοκληρώνεται κάτι, εκτός και αν η εταιρεία ανακοινώσει τη μεταγραφή. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Αναγκαστήκαμε να το αναφέρουμε και δημόσια. Υπάρχουν πολλά ονόματα που υποτίθεται ότι ενδιαφέρουν το ΑΠΟΕΛ. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχουν γραφτεί τρία ονόματα.Το σοφότερο είναι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να περιμένουν τις ανακοινώσεις της ομάδας».
 
Για τον Γιαννιώτα: «Με τον Ολυμπιακό και τον ποδοσφαιριστή είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία. Ο ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει κάποιες μέρες για να σκεφτεί το μέλλον του. Το ΑΠΟΕΛ εξέφρασε το πλήρες ενδιαφέρον του για να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ. Είναι μια πρώιμη συζήτηση. Θα προσπαθήσουμε μέσα στις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό. Ούτε εμείς μπορούμε να περιμένουμε, πολύ, ούτε και ο ποδοσφαιριστής να μην γνωρίζει τι θα γίνει. Γίνεται προσπάθεια, όμως δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Το σκηνικό είναι ρευστό, όμως θα προσπαθήσουμε όσον πιο σύντομα να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν έχουμε κάτι ακριβές να πούμε. Για αυτό είναι ρευστή η κατάσταση».
 
Για τον αγώνα με την TNS: «Έχουμε ακόμα δύο προπονήσεις, πριν το ταξίδι. Κυριακή στις 6 το πρωί η ομάδα αναχωρεί για την Ουαλία. Πλέον σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι. Θα γίνουν δύο προπονήσεις στο γήπεδο που είναι με πλαστικό χορτοτάπητα». 
 

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό