ΑΠΟΕΛ: Γράφουν για Εμπάγκουα οι Ιταλοί (vid/pic)

Για πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Νιγηριανό επιθετικό Οζαριμέν Εμπάγκουα κάνει λόγο η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.
 
Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δέχθηκε κρούση από τους πρωταθλητές Κύπρου, εντούτοις δεν έχει πειστεί ακόμη να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, αν και οι επόμενες ώρες θα φέρουν οριστικές εξελίξεις.
 
Ο Εμπάγκουα πέρασε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε αρκετές ιταλικές ομάδες, οι πλείστες εκ των οποίων στη δεύτερη κατηγορία.
 
Την περίοδο 2012-13 ήταν στη Βαρέζε, με την οποία σε 35 αγώνες πέτυχε 17 τέρματα. Ακολούθως μετακόμισε στην Σπέτσια, όπου έκατσε ενάμιση χρόνο και κατέγραψε 48 συμμετοχές και 16 γκολ. Τον Ιανουάριο του 2015 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπάρι με τη φανέλα της οποίας πρόλαβε να αγωνιστεί 16 παιχνίδια σκοράροντας δύο φορές. 
 

 
 

 

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο