Ομόνοια: «Ανάσα» δύο εκατομμυρίων!

Είθισται οι χορηγικές συμφωνίες να συνοδεύονται από μια γενναία ένεση ρευστού για το ταμείο ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου. Στην περίπτωση του deal, το οποίο συνήφθη εδώ και λίγο καιρό ανάμεσα σε Ομόνοια και Russian Commercial Bank (Cyprus) Ltd, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ωστόσο το «τριφύλλι» κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη οικονομική ανάσα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Sport FM, η υπόθεση έχει ως ακολούθως: εναντίον του σωματείου της Λευκωσίας εκκρεμούσε αγωγή ύψους €2.157.000 για δάνειο, το οποίο η RCB είχε δώσει στους «πρασίνους» επί προεδρίας Μιλτιάδη Νεοφύτου με εγγυητή τον ίδιο.
Η σύναψη του εν λόγω δανείου δεν είχε γνωστοποιηθεί τότε στο Δ.Σ. της Ομόνοιας, τουναντίον ο τότε πρόεδρος είχε ενεργήσει μόνος του (σ.σ. βάσει καταστατικού άλλωστε απαιτείται η έγκριση της Γενικής Συνέλευσης για δάνειο άνω του ενός εκατομμυρίου). Αυτή η παράμετρος, ωστόσο, δεν ήταν ικανή να αποτρέψει την αγωγή εκ μέρος της RCB και την αξίωση για το προαναφερθέν ποσό των 2,157 εκατ. ευρώ.
Τη λύση στο πρόβλημα και ταυτόχρονα την απαλλαγή της Ομόνοιας από ένα μεγάλο βραχνά ήλθε να δώσει η συμφωνία των δύο πλευρών για διαφήμιση της RCB στους «πρασίνους» έναντι του οφειλόμενου ποσού. Το λεπτό ζήτημα χειρίστηκε προσωπικά ο Δώρος Σεραφείμ, ο οποίος πιστώνεται την επίτευξη αυτού του ιδιαίτερα ευνοϊκού διακανονισμού για το «τριφύλλι».
  

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα