«Η ζέστη θα είναι για όλους»

Μια δύσκολη για την ομάδα του, αλλά όχι ουσιωδώς διαφορετική αναμέτρηση απ’ ό,τι η αντίστοιχη στη Νορβηγία θα είναι κατά τον Κάρε Ίνγκεμπρίγκτσεν ο αυριανός επαναληπτικός στο ΓΣΠ μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ρόσενμποργκ. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση ένεκα της αργοπορημένης άφιξης των Νορβηγών στην Κύπρο, ο τεχνικός της Ρόσενμποργκ τοποθετήθηκε για….
…το αν θεωρεί την ομάδα του φαβορί και το πόσο διαφορετικές περιμένει τις δύο ομάδες έπειτα από μόλις έξι μέρες: «Δεν νομίζω να δούμε κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι στο πρώτο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παίξουμε όπως τα πρώτα 70 λεπτά στο «Λέρκενταλ» και όχι όπως τα τελευταία 20. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
…τις καιρικές συνθήκες και τη μαζική παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ: «Η ζέστη θα είναι για όλους στο γήπεδο, δεν τη θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, όμως δεν τη σκεφτόμαστε ιδιαίτερα. Σε ό,τι αφορά τον κόσμο, ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο στάδιο, ότι ο κόσμος είναι πολύ υποστηρικτικός, όμως έχουμε εμπειρίες ως ομάδα και την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε»
…για την πτώση της Ρόσενμποργκ τα τελευταία χρόνια: «Ο σύλλογος επηρεάστηκε από την αποχώρηση του πιο επιτυχημένου προπονητή στην ιστορία της ομάδας. Τώρα όμως επιστρέφουμε, ο κόσμος επέστρεψε και μας στηρίζει, το μέλλον θα είναι πολύ καλό για τη Ρόσενμποργκ»
  

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα