«Μόνο έτσι θα περάσουμε»

Κρυψίνους σε ό,τι αφορά τα πλάνα του για την ενδεκάδα και την τακτική του ΑΠΟΕΛ στον αυριανό επαναληπτικό με τη Ρόσενμποργκ, αλλά ξεκάθαρος αναφορικά με το τι πρέπει να κάνουν και τι να αποφύγουν οι παίκτες του εμφανίστηκε στη σημερινή (01/08) συνέντευξη Τύπου ο Τόμας Κρίστιανσεν.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Δανού τεχνικού των «γαλαζοκιτρίνων» στα ερωτήματα για…
…τις συμβουλές του προς τους ποδοσφαιριστές του: «Οι παίκτες ξέρουν ήδη τι να κάνουν, έχουν βρεθεί ξανά στο παρελθόν υπό πίεση, γνωρίζουν ότι μόνο με νίκη περνάμε στο επόμενο γύρο, άρα δεν χρειάζεται να τους πω κάτι άλλο. Από την άλλη έχω κι εγώ τον τρόπο μου να προετοιμάσω το παιχνίδι και να τους πω μερικά πράγματα, αλλά είναι ήδη συγκεντρωμένοι στον αγώνα, ξέρουν τι να κάνουν».
…το άγχος που συνοδεύει το πιθανότατα σημαντικότερο παιχνίδι στη χρονιά: «Είναι σαφές ότι αν παίξουμε όπως στον α ημίχρονο, δεν έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Χρειαζόμαστε μια εμφάνιση όπως στο β’ ημίχρονο, όπου δείξαμε ότι ξέραμε πώς να παίξουμε».
…τι πρέπει να κάνει ο ίδιος για την αποφυγή επανάληψης του φαινομένου: «Το πιο σημαντικό είναι να μάθουμε από τα λάθη μας. Προσπάθησα να μεταδώσω στους παίκτες μου να μην κάνουν ξανά τα ίδια σφάλματα, ορισμένα εκ των οποίων ήταν ατομικά. Ως ομάδα πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στο γήπεδο, έτσι θα είμαστε ισχυρότεροι ως σύνολο, αυτό θα είναι ένα κλειδί για τον αυριανό αγώνα».
…το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και τις πιθανότητας αλλαγής στο πλάνο του: «Ποτέ δεν μιλώ για το αρχικό σχήμα πριν το παιχνίδι, το κρατώ για μένα και το επιτελείο μου όσο περισσότερο μπορώ. Είναι γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έδειξαν βελτίωση στις προπονήσεις, ενώ πάρα πολλοί δούλεψαν πολύ εντατικά. Είναι ευθύνη μου να διαλέξω τους 11 που μπορούν να νικήσουν τη Ρόσενμποργκ».
…αν περιμένει αλλαγή τακτικής από τους Νορβηγούς: «Ίσως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να επηρεάσει την προσέγγισή τους, αλλά πάνω-κάτω τους περιμένω να κάνουν το ίδιο παιχνίδι. Πήγαν καλά, οπότε γιατί ν’ αλλάξουν τακτική; Όσο για εμάς, υπάρχει η πιθανότητα ν’ αλλάξουμε κάτι, αλλά έχουμε ακόμη μια προπόνηση, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».
…τη βοήθεια του κόσμου: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, στο οποίο περνάμε μόνο με νίκη, όλοι οι οπαδοί πρέπει να έλθουν και να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια για πρόκριση».
  

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα