«Μην ξεχνάτε ότι…»

Από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ-Ρόσενμποργκ στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, για τους Νορβηγούς ένα ζήτημα είχε αναχθεί σε Νο1 θέμα συζήτησης και προβληματισμού: η επιτυχής ανταπόκριση των παικτών της πρωταθλήτριας Νορβηγίας στις κλιματολογικές συνθήκες της Κύπρου, στο παιχνίδι στο ΓΣΠ.
Για την αρτιότερη προετοιμασία της για τον αυριανό επαναληπτικό η Ρόσενμποργκ απαλλάχθηκε από την υποχρέωσή της στο εγχώριο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ οι παίκτες του Κάρε Ίνγκεμπριγκτσεν ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα ενυδάτωσης του οργανισμού τους, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην αυγουστιάτικη ζέστη και υγρασία της Κύπρου.
Κατά την αναχώρηση της αποστολής από τη Νορβηγία ο τεχνικός των πρωταθλητών ρωτήθηκε για πολλοστή φορά για το συγκεκριμένα θέμα. «Έχουμε προετοιμαστεί, όπως το πράττουμε συνήθως. Γίνεται πολύς λόγος ότι η ζέστη θα είναι απάνθρωπη για μας. Τείνετε όμως να ξεχνάτε ότι πέρυσι παίξαμε στους 28 βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντέμπρετσεν. Συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες θερμοκρασίες, όταν ταξιδεύουμε και παίζουμε στην Ευρώπη», υπενθύμισε ο Ίνγκεμπριγκτσεν.
«Αυτό που έχουμε συζητήσει με τους παίκτες μου είναι να πίνουν αρκετά υγρά. Είχαμε θετικά αποτελέσματα στα τεστ που κάναμε για την κατανάλωση νερού πριν το παιχνίδι. Δεν είναι μια διαδικασία μια κι έξω πριν τη δουλειά, αλλά για τη σταθερή κατάποση καθ’ όλη τη διάρκεια», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Ρόσενμποργκ.
«Έχουμε προπονηθεί καλά. Υπήρξε μια μικρή χαλάρωση στην ένταση των προπονήσεων τις περασμένες μέρες, αλλά ήταν ιδιαίτερα αυξημένη τις περιόδους που είχαμε παιχνίδια. Το Σάββατο οι παίκτες έμειναν σπίτι με τις οικογένειές του και νομίζω ότι πρέπει να έχουμε συλλέξει την απαραίτητη ενέργεια για τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ», κατέληξε ο Ίνγκεμπριγκτσεν.
  

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα