Απόλλωνας: Να μην φοβηθεί (πάλι) την Γκρασχόπερς

Τον επαναληπτικό της Πέμπτης (4/8), αναμένουν με ανυπομονησία οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο έτσι ώστε να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο πρόκρισης στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Με συγκέντρωση και αφοσίωση, η ομάδα του Απόλλωνα μπορεί να ελπίζει στην πρόκριση, αφού τα λάθη τους στοίχησαν την πικρή ήττα από την Γκρασχόπερς στο πρώτο παιχνίδι.  
 
Σαφώς, όπως διαφάνηκε και στον πρώτο αγώνα στην Ελβετία, η Γκρασχόπερς δεν αποτελεί και το ακλόνητο φαβορί του αγώνα, παρόλο που έχει το πλεονέκτημα της νίκης, αφού απέδειξε πως είναι ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται τα λάθη και τις ολιγωρίες της αντίπαλης ομάδας.

Ο «πονοκέφαλος» του Πέδρο Εμάνουελ ωστόσο συνεχίζεται ξέροντας ότι πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει η ομάδα του. Όπως και στον πρώτο αγώνα, διαφάνηκε ότι ο τεχνικός του Απόλλωνα προτιμάει το 4-2-3-1 αλλά και το 4-4-2 δεν θεωρείται απίθανο με την ομάδα να γίνεται πιο επιθετική.

Ξεχωρίζει ο Γκίε

Ο Άμπραχαμ Γκίε, απέδειξε για ακόμη μία φορά την αξία του και ότι μπορεί να αποτελεί φόβητρο για τους αντιπάλους. Όπως αγωνίστηκε και στο πρώτο παιχνίδι με την Γκρασχόπερς που κέρδισε πέναλτι, σκόραρε και είχε την ευκαιρία με την πρόσκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα που κανονικά έπρεπε να αποβληθεί, αποδεικνύει για πολλοστή φορά την αξία του και την εμπιστοσύνη που μπορεί να του έχει ο Πέδρο Εμάνουελ.

Εστιάζει στο ΓΣΠ η UEFA

Προσεχτικός πρέπει να είναι για ακόμη μία φορά ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλωνα στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ (4/8), αφού η UEFA δεν συγχωρεί οποιεσδήποτε παρεκτροπές. Οι συστάσεις που έγιναν κατ’ επανάληψη στους Λεμεσιανούς από την UEFA ήταν αυστηρές και έτσι χρειάζεται αρκετή προσοχή στο ΓΣΠ.

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα