«Θα φέρουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά»

Για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, το πρωτάθλημα και την ενίσχυση μίλησε στο Σίγμα ο προπονητής του Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ.
 
Για το παιχνίδι: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν ήταν εύκολο μετά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Οι παίκτες έδειξε ότι είναι μαχητές. Ήρθαν εδώ και έκαναν αυτή την εμφάνιση... Θυμάμαι μόνο μια επικίνδυνη στιγμή για το ΑΠΟΕΛ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, σκοράραμε και πήραμε τη νίκη και δείχνει την δύναμη των παικτών μετά την απογοήτευση. Ο κόσμος ήρθε εδώ, είχε απαιτήσεις και η ομάδα θα δουλέψει για να ανταποκριθεί. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και είχαμε μια φανταστική απόδοση».
 
Για τον αποκλεισμό και την συνέχεια: «Θέλαμε να πάμε στους ομίλους και το είπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ατυχία, παίξαμε πολύ καλά και στα δυο παιχνίδια και νομίζω ήταν άδικο. Αλλά όταν δέχεσαι γκολ όπως τα δεχθήκαμε και μετά που σκοράρεις τέσσερα γκολ είναι δύσκολο να εξηγήσεις πως ήρθε αυτός ο αποκλεισμός. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα, είναι μακρύς ο δρόμος και θέλουμε να πηγαίνουμε σε κάθε γήπεδο για το τρίποντο».
 
Για το αν είναι ικανοποιημένος για το ρόστερ: «Έχουμε άλλη μια θέση αλλά θα φέρουμε μόνο κάποιο που θα κάνει τη διαφορά, δεν θα φέρουμε κάποιος απλά για να τον φέρουμε. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών που είναι επαγγελματίες και είμαι πολύ ικανοποιημένος».
 

Δειτε Επισης

Επί τάπητος τα περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο στη σύσκεψη στην ΚΟΠ
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα