«Δεν θέλω να χάσω ώρα μιλώντας για τον Ντε Βινσέντι»

Δεν άρεσε στον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, η απόδοση κόντρα στον Απόλλωνα. Ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων μίλησε στο Σίγμα και για τη φυγή Ντε Βινσέντι και τις επόμενες μεταγραφές.
 
Για το παιχνίδι: «Είμαι απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας μου στο σημερινό παιχνίδι. Θέλαμε το τρόπαιο όμως δεν τα καταφέραμε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Κοπεγχάγη».
 
Για το αν επηρέασε ότι ακολουθούν τα ματς με Κοπεγχάγη: «Πάντα μιλάω για το επόμενο παιχνίδι και επόμενο παιχνίδι ήταν αυτό. Προετοίμασα την ομάδα για να πάρουμε τον τίτλο, δεν τα καταφέραμε και τώρα θα σκεφτούμε την Κοπεγχάγη».
 
Για τον Ντε Βινσέντι: «Όλοι ξέρουν την ποιότητά του Ντε Βινσέντι αλλά τώρα δεν είναι εδώ έτσι δεν θέλω να χάσω ώρα μιλώντας γι' αυτόν».
 
Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση με 1 ή 2 παίκτες: «Εξαρτάται από το συμβούλιο, είμαστε σε συζητήσεις με τον κ. Σάμπουριτς και θα δούμε».
 

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη