Πετρίδης: «Έχουμε ήθος, δεν ειπώθηκε ποτέ το όνομα του Ντα Σίλβα»

Απάντηση στις κατηγορίες του προέδρου του Απόλλωνα Νίκου Κίρζη έδωσε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Επίσης σχολίασε την αποχώρηση του Τόμας ντε Βινσέντι, καθώς και τις προσπάθειες για ενίσχυση.
 
Για τις κατηγορίες του Νίκου Κίρζη: «Εμείς ξέρουμε να δίνουμε συγχαρητήρια. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, δεν πλησιάσαμε τον ποδοσφαιριστή, έχουμε ήθος και είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Γνωρίζουμε πως γίνονται αυτά τα πράγματα, ο καθένας μπορεί να επικαλείται ότι θέλει. Δεν έχει ειπωθεί ποτέ τ' όνομα του Άλεξ Ντα Σίλβα για τον ΑΠΟΕΛ».
 
Για τη μεταγραφή του Ντε Βινσέντι: «Ήμασταν υποχρεωμένοι να ακούσουμε τον Ντε Βινσέντι, έγινε η επιθυμία του, απομένει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Το συμβόλαιο που προτάθηκε στον Ντε Βινσέντι ήταν πολύ καλό δεν τον αδικούμε, εμείς δεν μπορούσαμε να δώσουμε έτσι λεφτά, είναι τέσσερις φορές από αυτά που παίρνει στον ΑΠΟΕΛ».
 
Για τις μεταγραφές: «Μας απασχολούν αρκετό διάστημα μερικοί ποδοσφαιριστές, είμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, δεν περιμέναμε την τελευταία στιγμή. Θέλουμε άμεσα να εντάξουμε στην ομάδα μας ένα ποδοσφαιριστή. Δεν παίζει ρόλο σε ποιους Ομίλους θα συμμετέχουμε τελικά».
 
Για το παιχνίδι: «Και εμάς αλλά και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται είναι το παιχνίδι της Τρίτης, είναι πράγματα που είναι φυσιολογικά. Αλλά δεν λέω ότι ήρθαμε εδώ για να μην πάρουμε τον τίτλο. Πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που να μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε για πρόκριση εδώ στην Κύπρο στον επαναληπτικό».
 

Δειτε Επισης

Επί τάπητος τα περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο στη σύσκεψη στην ΚΟΠ
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα