Απόλλωνας: «Τονωτική ένεση» ο τίτλος

Εάν υπάρχει μία ομάδα που επιθυμεί τόσο πολύ την κατάκτηση αυτού του «τυπικού» τίτλου, είναι αυτή του Απόλλωνα. Μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωπαϊκή διοργάνωση το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα το τελευταίο διάστημα είναι λίγο βαρύ. Έτσι, με το βλέμμα στην νέα αγωνιστική περίοδο αποτελεί «τονωτική ένεση» για τους «κυανόλευκους» αυτός ο τίτλος.

Ντεμπούτο ο Ρομπέρζ

Ο Πέδρο Εμάνουελ αναμένεται να παρατάξει χωρίς ιδιαίτερες αλλάγές την ομάδα του ενόψει της αποψινής (10/8) αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στον νεοαποκτηθέντα Βαλεντέν Ρομπέρζ που θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των «κυανόλευκων».  Όσο αφορά την εντεκάδα, στα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάλε, Λόπες και Ντουντού στα δύο άκρα της άμυνας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ρομπέρζ και Βινίσιους. Κέντρο παρατάσσονται Κυριάκου και Ντα Σίλβα με Πέδρο και Παπουλή στα δύο άκρα. Η επιθετική γραμμή αποτελείται από τους Γκίε και Πίεχ ή αν επιλεχθεί ένας επιθετικός απο αυτούς, τότε θα δούμε τον Μπάρμπαρο σε ρόλο μεσοεπιθετικού.
 
Αντιμέτωπος με ένα αρνητικό σερί
 
Παρ’ όλα αυτά, ο Απόλλωνας καλείται να αντιμετωπίσει και μία αρνητική επίδοση στους τελικούς Σούπερ Καπ, αφού μετρά μονάχα μία κατάκτηση σε δώδεκα συμμετοχές. Είναι πασιφανές λοιπόν, ότι ο Πέδρο Εμάνουελ έχει να αντιμετωπίσει την στατιστική πλευρά της ομάδας στο Σούπερ Καπ, τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ αλλά και τον κόσμο του Απόλλωνα.
 
 

Δειτε Επισης

Επί τάπητος τα περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο στη σύσκεψη στην ΚΟΠ
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα