Πλήρης οδηγός των Ολυμπιακών Αγώνων (5η μέρα)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, ανά ημέρα, οι κυπριακές συμμετοχές και το ελληνικό ενδιαφέρον.

* Όλες οι ώρες είναι σε Ώρα Κύπρου

5η Ημέρα (10/8/2016)
Χρυσά Μετάλλια – 20
Κανόε Σλάλομ (Κ1 ανδρών), Ποδηλασία (Ατομική Χρονομέτρη ανδρών & γυναικών), Καταδύσεις (3μ ανδρών – συγχρονισμένη), Ξιφασκία (σπάθη ανδρών, ξίφος ασκήσεως γυναικών), Γυμναστική (σύνθετο ατομικό ανδρών), Τζούντο (90kg ανδρών, 70kg γυναικών), Κωπηλασία (τετραπλό σκιφ ανδρών & γυναικών), Σκοποβολή (50μ πιστόλι ανδρών & διπλό τραπ ανδρών), Κολύμβηση (άνδρες: 100μ ελεύθερο & 200μ πρόσθιο, γυναίκες: 200μ πεταλούδα & 4Χ200μ ελεύθερο), Πινγκ Πονγκ (μονό γυναικών), Άρση Βαρών (77kg ανδρών, 69kg γυναικών)

Η Κύπρος
Στις 19:05 ξεκινάει η πέμπτη ιστιοδρομία για τον Παύλο Κοντίδη στα Laser, ενώ θα ακολουθήσει η έκτη. Ο Καριόλου έχει ρεπό. Στις 22:00 ξεκινάει ο τελικός στο σύνθετο ατομικό των ανδρών, με τη συμμετοχή του Μάριου Γεωργίου. Ο Γεωργίου ξεκινάει με Άλμα και ακολούθως, κατά σειρά, θα εκτελέσει σε Δίζυγο, Μονόζυγο, Έδαφος, Πλάγιο Ίππο και Κρίκους.

Η Ελλάδα
Στις 16:00 η Εθνική Πόλο παίζει με την Ουγγαρία. 

Ο Τζουντόκα Ηλίας Ηλιάδης ψάχνει το τρίτο του Ολυμπιακό Μετάλλιο στα 90kg. Κέρδισε το χρυσό στην Αθήνα και το χάλκινο στο Λονδίνο.

Η τετράκωπος με τους Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Διονύση Αγγελόπουλο και Γιάννη Τσίλη θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον τελικό.

Η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου θα μπει στη μάχη του ξίφους ασκήσεως στην ξιφασκία, όπως και οι Βαζαίος, Χρήστου στην κολύμβηση και η Σοφία Μπεκατώρου με τον Μιχάλη Πατενιώτη στα Nacra 17 (Μικτό).

Highlights
- Έχοντας αποτύχει στην Ποδηλασία Δρόμου, ο νικητής του Tour De France, Chris Froome ψάχνει το χρυσό στην ατομική χρονομέτρηση.

- Στην πισίνα, Michaels Phelps και Ryan Lochte πέφτουν στους προκριματικούς των 200μ μικτής. 

- Στο σύνθετο ατομικό της γυμναστικής ο Ιάπωνας Kohei Uchimura θέλει να υπερασπιστεί το χρυσό που κατέκτησε στο Λονδίνο, που θα είναι το τρίτο του χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, καθώς πριν δύο μέρες κέρδισε το χρυσό στο σύνθετο ομαδικό.

 πηγές: ΒΒC, Ηρόδοτος Μιλτιάδους / Απεσταλμένος ΕΑΚ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)