«Ελπίζω να συντρίψει τον ΑΠΟΕΛ!»

Ο Μίκε Γένσεν ξαναχτυπά! Ο Δανός αρχηγός της Ρόσενμποργκ είχε εξαπολύσει μύδρους κατά του ΑΠΟΕΛ τόσο μετά τον επαναληπτικό στο ΓΣΠ (διάβασε εδώ το σχετικό δημοσίευμα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ) όσο μετά την κλήρωση των «γαλαζοκιτρίνων» με την Κοπεγχάγη (διάβασε εδώ το σχετικό δημοσίευμα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ), αλλά καταφανώς δεν πτοήθηκε από το… τρις εξαμαρτείν!
Μολονότι είναι δηλωμένος οπαδός (ως το… κόκκαλο) της Μπρόντμπι, ο 28χρονος μέσος παραδέχτηκε ότι την ερχόμενη Τρίτη θα υποστηρίξει τη μεγάλη αντίπαλο Κοπεγχάγη! Ο λόγος είναι η αγανάκτηση που εξακολουθεί να κουβαλά από το πώς η Ρόσενμποργκ αποκλείστηκε από τον ΑΠΟΕΛ στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Στην πορεία του χρόνου έχω γνωρίσει ορισμένους πολύ αξιόλογους τύπους στην ομάδα της Κοπεγχάγης. Τολμώ μάλιστα να πω ότι ελπίζω η Κοπεγχάγη να συντρίψει τον ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ. Είναι πιθανότατα η πρώτη φορά στη ζωή μου που λέω κάτι τέτοιο και δεν ξέρω, αν θα είναι και η τελευταία», δήλωσε ο Γένσεν σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο TV3 Sport.
«Θα είναι καλό για την Κοπεγχάγη και το δανέζικο ποδόσφαιρο και σίγουρα έχει να κάνει με τον τρόπο που αποκλειστήκαμε από τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ακόμη μέσα στο κεφάλι μας και θέλουμε να έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Ελπίζουμε να προκριθεί η Κοπεγχάγη, ώστε να περάσουμε στους ομίλους και να κληρωθούμε ξανά με τον ΑΠΟΕΛ. Και τότε θα τον… σβερκώσουμε», κατέληξε ο Γένσεν, κατά το οποίο η Κοπεγχάγη είναι το φαβορί στη διπλή αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Κύπρου.
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος