Κ. Δημητρίου: «Ο ΑΠΟΕΛ μας είχε ενοχλήσει…»

Τη δική του διάσταση, μετά τη διαμάχη ανάμεσα στη διοίκηση του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ, μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας της Λεμεσού Νίκου Κίρζη, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.
 
Ο Κυριάκος Δημητρίου τοποθετήθηκε λόγω της αναφοράς που έγινε από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, για την υπόθεση μεταγραφής του Βάντερ από την ΑΕΚ. «Όπως πράξαμε και υπογράψαμε τον Βάντερ έτσι θα κάναμε αν μας ενδιέφερε και ο Ντα Σίλβα» ήταν η δήλωση του διοικητικού ηγέτη της ομάδας της Λευκωσίας.

«Δεν θέλουμε να μπαίνουμε σε αυτή τη συζήτηση αλλά είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε, από τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, κ. Πρόδρομος Πετρίδης, αναφέρθηκε στο όνομα του Βάντερ και τη μετεγγραφή του.


Να θυμίσουμε για αποκατάσταση της αλήθειας πως ο τότε τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Γκουστάβο Μαντούκα, είχε ενοχλήσει τον ποδοσφαιριστή 2-3 εβδομάδες πριν από μεταξύ μας παιχνίδι και μάλιστα ντέρμπι τίτλους, χωρίς να λάβουμε καμία ενημέρωση.


 Πριν από λίγο καιρό, στελέχη του ΑΠΟΕΛ είχαν προσεγγίσει τον προπονητή μας πριν από μεταξύ μας παιχνίδι. Αυτά περί ηθικής. Σεβόμαστε το ΑΠΟΕΛ. Είναι ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του κυπριακού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό αλλά τέτοιες πρακτικές, δεν μας βρίσκουν σύμφωνους».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος