O απαραίτητος Φώτης Παπουλής!

Ο αγώνας του Σούπερ Καπ απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο απαραίτητος είναι ο Φώτης Παπουλής για τον Απόλλωνα. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, έστω και αν δεν μπόρεσε να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.
 
Ο 31χρονος στράικερ έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, ενώ δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό. Αιτία το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, το οποίο τον ταλαιπώρησε για κάποιο διάστημα και στην περσινή χρονιά.
 
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Γκρασχόπερς δεν κατάφερε να δηλώσει παρών. Χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ματς – μπήκε στο 68’. Η εκρηκτικότητά του ανέβασε τον Απόλλωνα και ήταν ο παίκτης που οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση σκοράροντας στο 86’.
 
Στο χθεσινό (11/08) παιχνίδι του Σούπερ Καπ ο Παπουλής χρησιμοποιήθηκε στο βασικό σχήμα – έγινε αλλαγή στο 87’ και ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής των νικητών, αλλά και του γηπέδου γενικότερα.
 
Είτε με τον Μάγκλιτσα στην κορυφή, είτε στη συνέχεια με τον Πίεχ (οι δύο παίκτες που σκόραραν τα τέρματα) ο Παπουλής ήταν ο πιο βασικός πυλώνας των επιθετικών κινήσεων του Απόλλωνα, καταγράφοντας και μία ασίστ στο δεύτερο τέρμα στον Πίεχ.
 
Εξάλλου, ο Φώτης Παπουλής, πέραν του ότι είναι από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές, είναι και από τους «παλιούς», πλέον, της ομάδας και συνεπώς ο Απόλλωνας έχει την ανάγκη να στηριχθεί αρκετά στις πλάτες του.

Δειτε Επισης

Επί τάπητος τα περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο στη σύσκεψη στην ΚΟΠ
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα