«Για τον ΑΠΟΕΛ υπάρχει μόνον το Τσάμπιονς Λιγκ»

Στο μυαλό των παικτών του (ελπίζει ότι) ευρίσκεται μόνον η Μίντγιλαντ, την οποία αντιμετωπίζουν αύριο στο πλαίσιο του εγχώριου πρωταθλήματος, στο δικό του ωστόσο στριφογυρίζει ήδη και ο ΑΠΟΕΛ. Ο Στόλε Σουλμπάκεν παραδέχτηκε με ειλικρίνεια πως εκτός από την αυριανή αναμέτρηση έχει ξεκινήσει ήδη να επεξεργάζεται και το παιχνίδι της Κοπεγχάγης την ερχόμενη Τρίτη, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Η μάχη με τον ΑΠΟΕΛ δεν απασχολεί καθόλου τους παίκτες, εν μέρει όμως απασχολεί εμένα. Σκέπτομαι δύο πράγματα ταυτόχρονα και αυτήν την εβδομάδα ανέλυσε τόσο την Μίντγιλαντ όσο και τον ΑΠΟΕΛ. Έχουμε καλή εικόνα του ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι ένας σύλλογος που ποντάρει μόνον στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Δανών.
«Παρακολουθήσαμε το παιχνίδι στο σούπερ καπ, το οποίο δεν ήταν και πολύ μεγάλη μάχη για εκείνους. Προφύλαξαν πολλούς παίκτες και έβγαλαν από την ομάδα κάποιους, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στο μεταξύ μας παιχνίδι. Έρχονται στην Κοπεγχάγη ήδη από το βράδυ του Σαββάτου. Γι’ αυτούς τα πάντα γυρίζουν γύρω από το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Και για μιας διακυβεύονται πάρα πολλά, αλλά πρέπει πρώτα να νικήσουμε τη Μίντγιλαντ. Δεν νομίζω πως εμείς θα προφυλάξουμε παίκτες. Θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και ελπίζουμε να νικήσουμε», κατέληξε ο Σούλμπακεν.
  

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος