Πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις στο «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3»

Ολοκληρώθηκε το "Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3" που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία του Πρωταρά το διήμερο 12 και 13 Αυγούστου, με την συμμετοχή 42 ομάδων για τις κατηγορίες Άνδρες, Γυναίκες και Άνδρες Κ16.
Στην κατηγορία Ανδρών Κ16 την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα Achillaris την οποία αποτελούσαν οι Κυριάκος Τέγγερης, Γιώργος Τρετιάκοβ, Αλέξης Ιωαννίδης και Δημήτρης Γεωργακούδης. Στον τελικό ο Achillaris επικράτησε των Supernails με 9-7.
Νικήτρια ομάδα στην κατηγορία Γυναικών ήταν η Moufflons Basketball την οποία αποτελούσαν οι Τσάρλτον Τι, Ιωάννου Ελίσα, Ακανθιώτου Μπεατρίς και Μαρίσα Πάγκαλος, οι οποίες επικράτησαν στον τελικό των Three Generations με 16-13.
Όσο αφορά την κατηγορία Ανδρών, την πρώτη θέση πήρε η ομάδα Limassol 3on3 που νίκησε στον τελικό την Fabricca Ballers με 13-12. Την Limassol 3on3 αποτελούσαν οι Μάριος Γεωργίου, Ηράκλης Πιττάκας, Ηλίας Δανιήλ και Κωνσταντίνος Περεντός.
Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, τα μέλη της Limassol 3on3 αφιέρωσαν την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο "Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3" στον προπονητή της ομάδας κ. Λεωνίδα Γιαννακού, ο οποίος λόγω πένθους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην διοργάνωση, τονίζοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους προς το πρόσωπο του.
Το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3» συνδιοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Παραλιμνίου και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στους αθλητές του 3x3 δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café και LEGEA. Χορηγοί επικοινωνίας οι ιστοσελίδες Balla.com.cy και CyprusBasket.net και χορηγός μετάδοσης η διαδικτυακή τηλεόραση AlfaSports.TV.
 

Δειτε Επισης

Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι