Ήττα για τη Λέστερ, 2-1 από τη Χαλ

Aνώμαλη προσγείωση για τον Κλάουντιο Ρανιέρι και την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ, καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη "νεοφώτιστη" στην Premier League, Χαλ, για το πρώτο ματς της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Η Χαλ άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Σμάιχελ απέκρουσε με δυσκολία την γυριστή κεφαλιά του Ντέιβις, με τον Ντιομαντέ (μαζί με τον Αμπέλ Ερνάντες) να παίρνει ωστόσο το ριμπάουντ και αφού έκανε το κοντρόλ με το στήθος να κάνει το γυριστό και να στέλνει την μπάλα στη δεξία γωνία της εστίας της Λέστερ.

 

Η απάντηση της Λέστερ ήρθε μόλις 14 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι "αλεπούδες" κέρδισαν πέναλτι σε πέσιμο του Γκρέι μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Χάντλστοουν (έπεσε εύκολα ο άσος της Λέστερ), με τον Ριγιάντ Μαχρέζ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να το κάνει εύστοχα.

Όμως, η Χαλ βρήκε ξανά τη λύση. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφθασε στον αμαρκάριστο Σντόντγκρας κι αυτός με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σμάιχελ.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Premier League που η πρωταθλήτρια της προηγούμενης σεζόν ηττάται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΧΑΛ: Γιακούποβιτς, Ντέιβις, Ρόμπερτσον, Χάντλστοουν, Σνόντγκρας, Ελμοχαμάντι, Λίβερμορ, Μέιλερ, Κλούκας, Ερνάντες, Ντιομάντε

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον (83' Ουγιόα), Ερνάντες, Μόργκαν, Φουκς, Μαχρέζ, Κινγκ (69' Αμάρτεϊ), Ντρίνκγουοτερ, Γκρέι (68' Οκαζάκι), Μούσα, Βάρντι

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν