Προτιμά να γίνει συμπαίκτης του Λαΐφη ο Κλωναρίδης

Δεν φαίνεται να αρέσκεται στην επιλογή της Ομόνοιας ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους πράσινους.

Το όνομα του 24χρονο μεσοεπιθετικού βρίσκεται εδώ και μέρες στο ρεπορτάζ της ομάδας της Λευκωσίας, που επιθυμεί τον δανεισμό του παίκτη από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ στην Ελλάδα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να έρθει στην Ομόνοια, περιμένοντας ότι θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση το ενδιαφέρον βελγικής ομάδας.

Σύμφωνα με την ελληνική έκδοση της εφημερίδας «Sport Day» η Σταντάρ Λιέγης (ομάδα στην οποία είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Κωνσταντίνος Λαΐφης) είναι εκείνη που έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Κλωναρίδη και στον Παναθηναϊκό περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες την επίσημη πρόταση.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Κλωναρίδης ενδεχομένως, πέραν από αγωνιστικούς λόγους, να προτιμά το Βέλγιο και λόγω καταγωγής καθώς γεννήθηκε εκεί (Σεραίν).

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ