Θηρίο στο Λονδίνο η Λίβερπουλ, 4-3 την ʼρσεναλ!

Για την 1η αγωνιστική της Premier League, η Άρσεναλ υποδέχθηκε στο "Emirates" την Λίβερπουλ, σε ένα παιχνίδι που από τώρα βάζει υποψηφιότητα για το κορυφαίο της σεζόν στο Νησί!
 
Οι Λονδρέζοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν τα ηνία της αναμέτρησης και τον έλεγχο του ρυθμού, με τη Λίβερπουλ να ψάχνει τα πατήματα της.
 
Ο Γουόλκοτ έχασε πέναλτι στο 29ο λεπτό (ανατροπή από τον Μορένο), καθώς ο Μινιολέ απέκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία, όμως 69 δευτερόλεπτα αργότερα πήρε το αίμα του πίσω και με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
 
Η απάντηση για την Λίβερπουλ ήρθε με ασύλληπτο χτύπημα φάουλ του Κοουτίνιο στην εκπνοή του ημιχρόνου, με τις ομάδες να οδηγούνται στην ανάπαυλα ισόπαλες με σκορ 1-1.
 
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Λίβερπουλ... έστησε πάρτι στο "Emirates", καθώς με γκολ των Λαλάνα (49'), Κοουτίνιο (56') και Μανέ (63') προηγήθηκε με 4-1 μετά από 18 λεπτά!
 
Ο Όξλεϊντ-Τσεϊμπερλέν απάντησε αμέσως μετά (64') το γκολ του Μανέ, ο Τσέιμπερς έφερε σε απόσταση ενός τέρματος το παιχνίδι (75', 3-4) όμως κάπου εκεί εξαντλήθηκε η αντεπίθεση της Άρσεναλ, η Λίβερπουλ άντεξε και έφυγε με ένα μεγάλο αποτέλεσμα από το Λονδίνο, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 
ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπελερίν, Χόλντινγκ, Τσέιμπερς, Μονρεάλ, Κοκελέν, Ελνενί (67' Τζάκα), Αϊουόμπι (59' Όξλεϊντ-Τσεϊμπερλέν), Σάντσες, Ράμσεϊ (62' Καθόρλα), Γουόλκοτ.
 
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κλάβαν, Μορένο, Χέντερσον, Λαλάνα (76' Ορίγκι), Βαϊνάλντουμ (88' Στιούαρτ), Μανέ, Κοουτίνιο (70' Τζαν), Φιρμίνο.
 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο 17χρονος γιος του Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε ένα γκολ που θα ζήλευε και ο πατέρας του
Όχι πριν το 2025 η ετυμηγορία για Μάντσεστερ Σίτυ στη «δίκη του αιώνα»
Έγινε άγαλμα, έδωσε το όνομα του σε αεροδρόμιο, τώρα θα έχει και το νόμισμά του ο Ρονάλντο-Φωτογραφίες
Νέο σοκ στη Μπαρτσελόνα-Χάνει τον Ντάνι Όλμο για τον επόμενο μήνα
Τρένο η Παρί στην μετά-Εμπαπέ εποχή-Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στην Ligue 1
ΒΙΝΤΕΟ: Επέστρεψε, σκόραρε έγραψε ιστορία και... τους έστειλε για ύπνο ο Μέσι
Μυθικό ρεκόρ από τον CR7-Έφτασε τους 1 δισ. ακολούθους στα social media
Έρευνες για «στημένα» σε 17 αγώνες ποδοσφαίρου στη Γερμανία
Καθάρισαν και με τη… βούλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν, Βινίσιους και Εμπαπέ
Φούντωσαν οι φήμες για επανασύνδεση της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι