Φουλάρει για την επιστροφή ο Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Οι διακοπές έχουν τελειώσει εδώ και μια εβδομάδα και ο Πορτογάλος βρίσκεται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο των Μαδριλένων ώστε να είναι έτοιμος για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση όσο πιο σύντομα γίνεται. 
 
Ο Ρονάλντο είχε τραυματιστεί στον τελικό του EURO και οι εκτιμήσεις ανέφεραν ότι θα είναι και πάλι... ετοιμοπόλεμος στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Φαίνεται, όπως πως η αποθεραπεία πηγαίνει καλύτερα από το αναμενόμενο και πια είναι πολύ πιθανό να είναι στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Θέλτα στις 27 Αυγούστου για την δεύτερη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. 
 
Ο Πορτογάλος θα είναι σίγουρα απών από την πρεμιέρα κόντρα στη Σοσιεδάδ το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά μπορεί να κάνει την... έκπληξη και να γυρίσει τελικά νωρίτερα. 
 
Εκτός από τις προπονήσεις με τη Ρεάλ, ο Ρονάλντο κάνει και έξτρα ασκήσεις μόνος του και, όπως ξεκαθαρίζει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ρεπό δεν υπάρχουν! 
 
 

NO DAYS OFF. Step by step 💪🏽💪🏽💪🏽

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

ΠΗΓΗ: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Έκκληση από την πρώην σύντροφο του Κουρτουά: «Αφήνει το παιδί μας να ζει σε δύσκολες συνθήκες»
Ο Τεν Χαγκ ήθελε να κλείσει δεκαετία στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Νέα ατυχία στην Ίντερ, πιθανότατα έλαβε τέλος η σεζόν του Ζιελίνσκι
FA: Απέρριψε την έφεση της Νότιγχαμ για αιχμηρή ανάρτηση κατά διαιτητή
Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι διάδοχοι του Μότα στην Γιουβέντους
Η Λιόν υπέταξε τη Νις και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς την απόστασή της από την τετράδα
Ανέβηκε στην τέταρτη θέση η Τσέλσι, δεν άντεξε η Μπόρνμουθ
Με ισόβιο αποκλεισμό «φλερτάρει» ο Πακετά για υπόθεση στοιχηματισμού
Μπαρτσελόνα: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με τον θάνατο του γιατρού της ομάδας-Ζήτησαν οι ίδιοι αναβολή
Άρσεναλ: Ο Μπέρτα έτοιμος να γίνει νέος αθλητικός διευθυντής