Όχι Ολυμπιακού σε Ανόρθωση για Μπουχαλάκη

Την απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς ζήτησε η Ανόρθωση, εντούτοις εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους «ερυθρόλευκους».
 
Η επιτροπή προγραμματισμού της «Κυρίας» έκρινε ότι ο Ελλαδίτης μέσος που θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους παίκτες στο «Ρέντη» ήταν ο ιδανικός για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, όμως ο Ολυμπιακός δεν συγκατάθεσε στην παραχώρηση του Μπουχαλάκη, ο οποίος υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και μάλιστα αγωνίστηκε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
 
Οι Αλμπέρτο Μπενίτο και Αντόνιο Πούτσε κοιτάζουν αλλού για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με τον χρόνο να πιέζει την Ανόρθωση καθώς το ερχόμενο σαββατοκύριακο αρχίζει το πρωτάθλημα και η «Κυρία» έχει σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ.
 
Περιμένουν απάντηση για Μιχαήλ
Τη ρήτρα αγοράς του Νεόφυτου Μιχαήλ από τη Νέα Σαλαμίνα είναι έτοιμη να καλύψει η Ανόρθωση, η οποία προσφέρει 120 χιλιάδες ευρώ για να πάρει τον διεθνή τερματοφύλακα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
Τις επόμενες ώρες αναμένεται η απάντηση των «ερυθρόλευκων», με την επιθυμία του νεαρού κίπερ για μετακόμισή του στην Ανόρθωση να φαίνεται πως επηρεάζει τις εξελίξεις.
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα