AEK: Στόχος η νίκη με μηδέν παθητικό

Μετά τον αποκλεισμό της Σπαρτάκ Μόσχας, η ΑΕΚ βλέπει πιο αισιόδοξα την πορεία της στην Ευρώπη, πιστεύοντας ότι η πρόκριση θα έρθει πιο εύκολα κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς. Η ομάδα της Λάρνακας, δίνει το πρώτο της παιχνίδι αύριο (18/8) στις 20:00, στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». H AEK σε περίπτωση που αποκλείσει την Σλόβαν Λίμπερετς προκρίνεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.  
 
Να μην υποτιμήσουν τους Τσέχους
 
Αφενός μεν η Σλόβαν Λίμπερετς είχε άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της και μπορεί να θεωρείται πιο εύκολος αντίπαλος από την προηγούμενη αντίπαλο της ΑΕΚ, Σπαρτάκ Μόσχας, αφετέρου δε η υποτίμηση των Τσέχων ίσως να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο επίσης, ότι η Σλόβαν Λίμπερετς βρίσκεται στους ομίλους της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια.
 
Διάσκεψη Τύπου Ιμανόλ Ιντιάκεθ
 
Στις 18:00 το απόγευμα (17/8) είναι προγραμματισμένη η διάσκεψη Τύπου του Ιμανόλ Ιντιάκεθ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ακολούθως στις 19:00 η προπόνηση της ομάδας στο ΓΣΖ. Ο προπονητής της Σλόβαν, Γίντριχ Τρπισόφσκι θα παραθέσει διάσκεψη στις 18:30 και η ομάδα των Τσέχων θα προπονηθεί στις 19:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»
 
Δύσκολα προλαβαίνει ο Γκαρίδο
 
Την επισημοποίηση της απόκτησης του 31χρονου αριστερού μπακ αναμένεται να ανακοινώσει η ΑΕΚ και κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του στα παιχνίδια με τη Σλόβαν Λίμπερετς. Η διορία για την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια λήγει σήμερα (17/8) και είναι θέμα ωρών η συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή.

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα