Ντιλέινι: «Υπερβολές για το ΓΣΠ»

Το 2009, ως άγουρος 18άρης, βίωσε από τον πάγκο τις αναμετρήσεις της Κοπεγχάγης με τον ΑΠΟΕΛ και τον αποκλεισμό των Δανών στο ΓΣΠ. Επτά χρόνια αργότερα ο Τόμας Ντιλέινι έχει ανελιχθεί σε αρχηγό των «λιονταριών» και μόλις πρόσφατα εξασφαλίσει μεταγραφή στην Μπούντεσλιγκα (σ.σ. Βέρντερ Βρέμης). Ο 25χρονος μέσος συγκαταλέγεται στους πλέον έμπειρους παίκτες της πρωταθλήτριας Δανίας και μεταξύ αυτών που δεν… αγχώνονται εν όψει της επίσκεψης στο ΓΣΠ την ερχόμενη Τετάρτη.
«Είναι ένα κάπως έντονο γήπεδο, αλλά νομίζω επίσης ότι οι αναφορές σε αυτό είναι κάπως υπερβολικές. Δεν παίζουμε απέναντι στον κόσμο και έχω αγωνιστεί σε χειρότερα μέρη, όπως στα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Στεάουα Βουκουρεστίου, Γαλατασαράι. Προσωπικά αδημονώ για το ραντεβού με τους τρελαμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα κοιμάσαι καλύτερα, αν δεν ξέρεις πως ο αντίπαλος έχει ενθουσιώδες κοινό. Είναι προφανώς ένας παράγοντας, αλλά προτιμώ να παίζω ενώπιον 20.000 τρελαμένων παρά ενώπιον 100 συνταξιούχων», δήλωσε ο Ντιλέινι.
«Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη ένα γκολ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά το 1-0 είναι καλό αποτέλεσμα, είμαι σχετικά ικανοποιημένος και πολύ αισιόδοξος. Το σημαντικό είναι πως κρατήσαμε το μηδέν. Και το 0-0 θα μας άφηνε ικανοποιημένους, συνεπώς είναι δύσκολο να είσαι δυσαρεστημένος με το 1-0. Πριν το παιχνίδι σκεφτόμουν ότι έχουμε πραγματικά καλές πιθανότητες πρόκρισης. Τώρα έχουν γίνει ακόμη καλύτερες», εκτίμησε ο αρχηγός της Κοπεγχάγης.
  

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα