Σήκωσαν εκατοντάδες σημαίες της Παλαιστίνης οι οπαδοί της Σέλτικ (pics)

Το φίλαθλο κοινό της Σέλτικ είναι γνωστό για τα φιλοπαλαιστινιακά του αισθήματα τα οποία δε διστάζει να εκφράσει και στο γήπεδο, και φρόντισε να τα δείξει για μία ακόμα φορά με χαρακτηριστικό τρόπο το βράδυ της Τετάρτης.
Οι "καθολικοί" υποδέχτηκαν την Χάποελ Μπερ Σεβά στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League (νίκησαν 5-2) και παρότι τους είχε γίνει σαφές πως οποιαδήποτε πολιτική διαμαρτυρία εντός του "Celtic Park" θα υποχρέωνε την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να επιβάλλει κυρώσεις, εκείνοι έγραψαν την προειδοποίηση στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Πώς; Υψώνοντας εκατοντάδες σημαίες της Παλαιστίνης τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα (!), με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως μετά από αυτή την κίνηση η ομάδα της Γλασκώβης απειλείται με τιμωρία, που θα είναι είτε πρόστιμο είτε ακόμα χειρότερα αποκλεισμό της έδρας.
Σημειώνεται πως πέρα από την κίνηση συμπαράστασης στην Παλαιστίνη εντός γηπέδου, η κατάσταση ξέφυγε ελαφρώς και εκτός γηπέδου, με οπαδούς της Σέλτικ και της Χάποελ Μπερ Σεβά να συγκρούονται και να απαιτείται η επέμβαση της αστυνομίας για την εξομάλυνση της κατάστασης.


Πηγή: sport24.gr

 

Δειτε Επισης

Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς
Η Λίβερπουλ δίνει χρήματα και παίκτη στην Κρίσταλ Πάλας για τον Γκουεχί