Κετσπάγια: «Δύσκολα η Σπαρτάκ!»

Κόντρα στο ρεύμα πήγε γι’ ακόμη μια φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια. Στο περιθώριο συνέντευξής του σε εφημερίδα της Ρωσίας για τον συμπατριώτη του Γιάνο Ανανίτζε που διαπρέπει στα πρώτα παιχνίδια της Σπαρτάκ Μόσχας (διάβασε εδώ το σχετικό δημοσίευμα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online) ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ διαφώνησε με την εκτίμηση του Ρώσου δημοσιογράφου ότι ένεκα της πιο χαμηλής θερμοκρασίας στη Μόσχα η αποστολή της Σπαρτάκ θα είναι πιο εύκολη απ’ ό,τι στο πρώτο παιχνίδι.
«Η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα. Εδώ και τρία χρόνια παίζει σ’ ένα αξιοπρεπέστατο επίπεδο. Δεν νομίζω ο επαναληπτικός να εξελιχθεί σε εύκολη υπόθεση για τη Σπαρτάκ. Επαναλαμβάνω: ο αντίπαλος είναι πολύ καλός. Από πλευράς ρόστερ, φυσικά, η Σπαρτάκ είναι φαβορί. Αλλά πρέπει να παίξει προσεκτικά. Να μη χαλαρώσει», υπογράμμισε ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ Αθηνών.
Ο Κετσπάγια ρωτήθηκε επίσης για την ώρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα στην Κύπρο: «Το παρατήρησα. Η ΑΕΚ μπορούσε άνετα να προσφέρει μια πιο απογευματινή ώρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Σπαρτάκ δεν το ζήτησε. Έπρεπε να είχε αντιδράσει. Είναι τρέλα να παίζεις με τέτοιες καιρικές συνθήκες! Δεν νομίζω ότι στη Ρωσία αγνοούν ποια είναι η θερμοκρασία στην Κύπρο τη συγκεκριμένη ώρα. Παρεμπιπτόντως το παιχνίδι διεξήχθη στην έδρα της πρώην ομάδας μου, της Ανόρθωσης. Η ΑΕΚ κατασκευάζει στάδιο, αλλά ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμο».
  

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα