«ʼσφαιρη» η Σλόβαν πριν την ΑΕΚ

Άνευ νίκης και στην τέταρτη στροφή του εγχώριου πρωταθλήματος έμεινε η Σλόβαν Λίμπερετς. Στην πρόβα τζενεράλε της εν όψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη, η ομάδα του Τρπισόβσκι έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Μπρνο και έφτασε τους δύο βαθμούς που την αφήνουν στη 14η θέση της βαθμολογίας.
Σ’ ένα μισοάδειο γήπεδο (4.054 θεατές, 9.900 η χωρητικότητα) ο 40χρονος προπονητής της Σλόβαν προχώρησε σε σχεδόν πλήρες ροτέισον, αφού από την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ διατήρησε μόνον τον (αμυντικό) Λουκ Μπάρτοσακ! Την πρώτη επίσημη συμμετοχή του μέτρησε ο άρτι νεοαποκτηθείς Μάρτιν Λάτκα.
Στα μισά του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι παρ’ ολίγον να προηγηθούν με αυτογκόλ, αφού σε προσπάθεια απομάκρυνσης από τον Καράφιατ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε κόρνερ. Στην αντίπερα όχθη ο Μπάρος είχε την ευκαιρία για το 1-0 στο 31’, όμως το σουτ του έπειτα από πάσα του Χάνταστσοκ σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 41’ ο Ματσούκα αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στον ώμο.
Στην επανάληψη διεξήχθη κυρίως παιχνίδι κέντρου που δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Η πιο αξιόλογη φάση για τη Σλόβαν ήρθε στο 74’ όταν ο Μπάρτοσακ από εξαιρετική θέση και με το τέρμα ανοικτό δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ, αφού ένας από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων έβαλε την κόντρα και απέτρεψε το 1-0.
Η 11άδα της Σλόβαν: Hladky, Nitriansky, Karafiat, Latka, Bartosak, Da Silva (69’ Ekpai), Machuca (41’ Blaha), Sukennik, Navratil, Baros, Hadascok (76’ Komličenko).
  

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»