H Λίβερπουλ διαψεύδει πώληση στους Κινέζους

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ δεν σκοπεύουν να πουλήσουν την ομάδα, υποστήριξε πηγή μέσα από την ομάδα μετά τις αναφορές για ενδεχόμενη πώληση σε κινεζική κοινοπραξία.
Η πηγή, που δεν θέλησε να ονομαστεί λόγω της ευαισθησίας του θέματος είπε πως δεν υπάρχουν ενεργές συζητήσεις της ιδιοκτήτριας Fenway Sports Group, και η ομάδα της Premier League δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση.
Επίσης επανέλαβε την μόνιμη θέση της ομάδας, ότι δηλαδή οι διοικούντες θα ακούσουν οποιαδήποτε έκφραση ενδιαφέροντος, και αν είναι να προχωρήσουν, θα είναι με τους σωστούς ενδιαφερόμενους.
Σύμφωνα με τη "Financial Times" οι διοικούντες την Λίβερπουλ έχουν προσλάβει τράπεζα επενδύσεων να τους συμβουλέψει για την πιθανή πώληση σημαντικού μέρους των μετοχών σε σύμπραξη της "Everbright" (κινέζικη κοινοπραξία) με την "PCP Capital Partners".
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
  

Δειτε Επισης

Χαμός στη Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δεν δίνει εισιτήρια στο σύλλογο, ο Αμορίμ πληρώνει για τους συνεργάτες του
Όλο και πιο κοντά στην «βόμβα» με Γκιόκερες η Άρσεναλ
Το ντεμπούτο του Ρονάλντο Τζούνιορ με την Κ15 Πορτογαλίας και η υπερηφάνεια του πατέρα του
Η Άρσεναλ έχει αρπάξει ήδη τον Γιόκερες
Αυτά ζητά η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ για να δώσει άμεσα τον Άρνολντ
Το αγαπημένο γκολ του Μέσι που θα μετατραπεί σε έργο τέχνης
Σοκάρει η κόρη του Μαραντόνα-«Πρόκειται για σκηνοθεσία, μια θεατρική παράσταση που μας έστησαν»
Αυτό είναι το μυθικό ποσό που ζητάει η Μπενφίκα για τον Παυλίδη
Στην Αγγλία για διαπραγματεύσεις με τη Σίτι ο Βιρτζ
Η Σαμπντόρια έπεσε στον... γκρεμό της Serie C