Τα μοίρασαν ʼρης και Καρμιώτισσα

Το φινάλε της πρεμιέρας για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έδωσαν Άρης και Καρμιώτισσα στο Τσίρειο Στάδιο, με τις δύο ομάδες να φέρνουν το ισόπαλο 1-1. Με το πρώτο της παιχνίδι για την ιστορία της στην πρώτη κατηγορία, η Καρμιώτισσα πραγματοποίησε μία αξιόλογη εμφάνιση που μπορούσε ακόμη να πάρει και το τρίποντο. Αφού προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το 88’ που ο Μαραγκουδάκης ισοφάρισε για την ομάδα του Άρη, φέρνοντας την μοιρασιά του αγώνα.

Με πίεση ήρθε και το γκολ για την Καρμιώτισσα

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα δέκα λεπτά με την πρώτη καλή φάση να δημιουργείται από την Καρμιώτισσα με καλό σουτ του Σταύρου στο 8ο λεπτό. Παρολίγον να πληρώσει το λάθος της η Καρμιώτισσα στο 20ο λεπτό, με τον Κονέ να κάνει κεφαλιά προς τα πίσω και ο Καϊρίνος να αποτρέπει τελευταία στιγμή. Χωρίς ιδιαίτερη φάση συνεχίστηκε το παιχνίδι, με  την Καρμιώτισσα να υπερτερεί στο γήπεδο και στο 39’ να μπαίνει μπροστά στο σκορ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Βαττής έκανε το σουτ και μετά από κόντρα στον Μαραγκουδάκη η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.

Πιο ήρεμη η Καρμιώτισσα αλλά η ισοφάριση ήρθε στο τέλος

Με πιο καθαρό μυαλό μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Καρμιώτισσα διαχειρίζοντας το υπέρ της σκορ. Με αρκετά αβίαστα λάθη οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βγουν με αξιώσεις μπροστά, χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Καϊρίνου μέχρι το 88’ που ο Μαραγκουδάκης ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κύπρου.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (4-2-3-1): Κολτς, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Παντίδος, Νάνο, Γκονζάλβες, Μαραγκουδάκης, Αλβάρες, Κύπρου, Παναγή, Ικάντε

Καρμιώτισσα (4-4-2) : Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Πάντος, Γουίλερ, Χριστοφή, Αντάμοβιτς, Σταύρου, Πόγιανετς, Κονέ

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι δύσκολο σε πρεμιέρα να δεχθείς γκολ στο γήπεδό σου και να πάρεις έστω το βαθμό. Στο πρώτο μέρος η Καρμιώτισσα ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο πιέσαμε για να βρούμε γκολ και στο τέλος που ρισκάραμε με τρεις πίσω έκανε και η Καρμιώτισσα ευκαιρίες. Είναι δύσκολες οι πρεμιέρες ειδικά με ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία και έχουν ενθουσιασμό. Θα δούμε τη συνέχεια».

Λιάσος Λουκά:

«Καλή σεζόν με υγεία. Για αγώνα πρεμιέρας είχε καλό ρυθμό και από τις δυο ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και στα δυο ημίχρονα. Πετύχαμε από ένα γκολ. Μας λυπεί που δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος αλλά ο αγώνας τελειώνει στο 90’. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είχαμε ευκαιρίες να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας αλλά δεν το κάναμε. Δεν είμαστε έτοιμοι όπως και καμιά ομάδα την πρώτη αγωνιστική. Καλή συνέχεια και στον Άρη που τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προόδου». 

 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή