Όταν ο Ιμπραχίμοβιτς τους πέρασε όλους και σκόραρε (vid)

Στα 34 του χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ και δεν σταματάει να φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα (μετράει ήδη 4 γκολ στα 3 πρώτα επίσημα παιχνίδια του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), όμως μην πιστέψει κανείς ότι αυτά δεν τα έκανε και στα... νιάτα του.

Τρανή απόδειξη η γκολάρα του με τη φανέλα του Άγιαξ απέναντι στη Μπρέντα πριν από ακριβώς 12 χρόνια (22/08/2004), όταν ο Σουηδός επιθετικός είχε "ξαπλώσει" όλη σχεδόν την άμυνα των φιλοξενουμένων με διαδοχικές ντρίμπλες πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και απογειώσει την "Amsterdam Arena".

Εκείνο το γκολ θεωρείται από πολλούς, ακόμα και σήμερα. ως το ωραιότερο που έχει πετύχει στην καριέρα του, με τον "Ίμπρα" να αγωνίζεται για μία τετραετία (2001-05) στον ολλανδικό σύλλογο και να αποχωρεί με απολογισμό 48 γκολ σε 110 αγώνες.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς
Η Λίβερπουλ δίνει χρήματα και παίκτη στην Κρίσταλ Πάλας για τον Γκουεχί
Σκέψεις Μέσι για μεταγραφή σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα