«…το πικρό ποτήρι ως τον πάτο»

Δεν είναι μεν ανεξήγητο, παραμένει ωστόσο ενοχλητικό. Το φαινόμενο της αναντιστοιχίας αποδόσεων και αποτελεσμάτων της Σλόβαν Λίμπερετς στις εντός κι εκτός συνόρων υποχρεώσεις της συνεχίστηκε και στην τέταρτη αγωνιστική του τσεχικού πρωταθλήματος. Τρεις μέρες μετά το 1-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» επί της ΑΕΚ η ομάδα του Γίντριχ Τρπισόβσκι έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Μπρνο και πήρε μόλις το δεύτερο βαθμό της στη σεζόν.
Ο 40χρονος τεχνικός της Σλόβαν έχει παραδεχτεί δημόσια πως η ομάδα του δεν μπορεί επί του παρόντος να κουβαλήσει επιτυχώς δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, εξ ου και τα θετικά αποτελέσματα έρχονται μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ.
«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ελάχιστα επικίνδυνοι. Το δεύτερο μέρος κινείτο στη δική μας κατεύθυνση, αλλά δεν μπορούσαμε με τίποτε να σπρώξουμε την μπάλα στα δίχτυα. Το αποκορύφωμα ήταν, όταν σε επίθεση τρεις εναντίον ενός σημαδέψαμε τον αντίπαλο αμυντικό», σχολίασε ο Τρπισόβσκι αναφερόμενος στην κλασική ευκαιρία της ομάδας του στο 75’.
«Συνολικά οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Πάλεψαν, δούλεψαν σκληρά και προσπάθησαν στο μέγιστο ως τον τελευταίο αναπληρωματικό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, ωστόσο αποτύχαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κι αυτό μας ενοχλεί. Στο τέλος ευτυχώς κρατήσαμε το μηδέν, ειδάλλως θα είχαμε πιει το πικρό ποτήρι ως τον πάτο», κατέληξε ο τεχνικός της Σλόβαν.
  

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»