Στην Αθήνα ο Μαρίν (pics, vid)

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η μεταγραφή του Μάρκο Μαρίν στον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος Γερμανός έφτασε στη χώρα μας λίγο πριν τη 1 π.μ. ώστε να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους ερυθρόλευκους.
Ο Γερμανός, αν και ταλαιπωρημένος από το ταξίδι του (η πτήση του από την Φρανκφούρτη είχε και ολιγόλεπτη καθυστέρηση), ήταν χαμογελαστός και ενθουσιασμένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.


Περίπου 30 οπαδοί των ερυθρόλευκων των περίμεναν καρτερικά στο αεροδρόμιο για να τον καλωσορίσουν στην ομάδα. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μάρκο Μαρίν τόνισε:
«Ξέρω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Νιώθω απόλυτα έτοιμος να μπω στις προπονήσεις. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της».
Αμέσως μετά ο 27χρονος Γερμανός αναχώρησε για το ξενοδοχείο όπου και θα διαμείνει. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Μαρίν αναμένεται να περάσει τη Δευτέρα (22/8) το πρωί (10:00) από ιατρικές εξετάσεις και ισοκινητικά τεστ και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

 

Πηγή: sport24.gr  

 

Δειτε Επισης

Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα τελευταίας στιγμής με Μασούρα, δεν παίζει με Φινλανδία και Ιρλανδία
Με Φινλανδία ανοίγει ο νέος κύκλος της Ελλάδας του Γιοβάνοβιτς
Ελ Καμπί-Ουναΐ: Με καρδούλες και χεράκια συνεργασίας η αντίδρασή για το γκολ τους
«Ο Μαρσιάλ αναμένεται να συνεχίσει στη Φλαμένγκο»
«Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Κεντ, είπε ‘όχι’ ο παίκτης»
H λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες στη League Phase του Europa League
Σέντερ φορ μόνο αν φύγει ο Σπόραρ, τι είδους στράικερ ψάχνει ο Παναθηναϊκός
Ετοιμάζεται να φέρει τον Πορτογάλο χαφ Ολιβέιρα, ο Ολυμπιακός
Τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Δερύνεια (Pics)
«Σε συζητήσεις με τον Ουναχί ο Παναθηναϊκός»