Κερδίζει 5,2 εκατ. ευρώ από την πρόταση Έβερτον ο ΠΑΟΚ

O 27χρονος Ισπανός επιθετικός, Λούκας Πέρεθ, είναι ο μεγάλος στόχος των "ζαχαρωτών", με την Έβερτον να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 17.500.000 ευρώ στην Ντεπορτίβο για την απόκτησή του.
 
Όπως αναφέρει το BBC ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Λίβερπουλ, Στιβ Γουολς, θεωρεί ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό επιθετικό δίδυμο με τον Βέλγο φορ, Ρομελού Λουκακού.
Ωστόσο, το σημαντικό είναι τι κερδίζει ο "Δικέφαλος" από το deal. Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚ κατέχει το δικαίωμα λήψης του 30% του ποσοστού μεταπώλησης του Ισπανού από την ομάδα της Κορούνια.
Οπότε, σε περίπτωση που η πρόταση της Έβερτον γίνει αποδεκτή από την Ντεπορτίβο, θα λάβει 5.200.000 ευρώ. Όπως αναφέρει το BBC, ο χρόνος πιέζει πολύ την αγγλική ομάδα και δεν αποκλείεται να "ανεβάσει" την προσφορά της.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας
Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Αποχωρεί από τον Άρη μετά από επτά χρόνια ο Χουλιάν Κουέστα
Με 33 παίκτες στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός
«Πρώτος ο Μουζακίτης στην ψηφοφορία για Golden Boy Web»!