Χιώτης για Κοπεγχάγη και Μπερτόλιο

O άνθρωπος που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στις μεγάλες επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν εκ των κορυφαίων στην αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη το 2009 στο ΓΣΠ, όταν οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν 3-1 τους Δανούς και σφράγισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε για το (νέο) μεγάλο ραντεβού των πρωταθλητών.
 
Ο Διονύσης Χιώτης μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα», ανέφερε πως οι ήττες με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι των off κατάντησαν παράδοση, ενώ χαρακτήρισε ύπουλο το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Κοπεγχάγη βάσει της δυναμικότητας των δύο ομάδων.
 
«Η απόδοση της Κοπεγχάγης μου θύμισε τον αγώνα στη Δανία το 2009. Δεν μπορούσαμε να ανταλλάξουμε πολλές μπαλιές και να έχουμε αρκετή κατοχή της μπάλας. Είδα το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης, αλλά μπορεί να είναι καλός οιωνός η ήττα», είπε χαρακτηριστικά.
 
Κληθείς να απαντήσει αν ήθελε να είναι στον ΑΠΟΕΛ τώρα σε τέτοιο κρίσιμο ματς είπε: «Φυσικά θα ήθελα πάρα πολύ. Μου λείπουν τέτοια ματς».
 
Για τη μεταγραφή του Μπερτόλιο: Δεν γνωρίζω τον ποδοσφαιριστή, αυτό που έχει σημασία όμως είναι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να έχει υπομονή.
 
Για τον έρανο που έκανε στο παρελθόν για να θεραπευτεί από σοβαρή ασθένεια η Μαρία Μόκα: «Είναι μια χαρά Δόξα τω Θεώ. Την επισκέφθηκα πρόσφατα και ευτυχώς δεν χρειάστηκαν τα χρήματα που χάθηκαν από το κούρεμα τον Μάρτιο
του 2013. Αν καταφέρουμε να μας επιστραφούν μέσω των δικαστικών μαχών που δίνουμε, θα χρησιμοποιηθούν για παρόμοιου είδους περιστατικά. Είναι πολλά τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα».
 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Γυναίκα διασώστης έσωσε φίλαθλο της Άστον Βίλα που έπαθε ανακοπή στο 4-2 από τον Ολυμπιακό
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Απαράδεκτος Μπέβερλι, πέταξε την μπάλα σε γυναίκα και ήταν αγενής σε ρεπόρτερ του ESPN
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
«Ποδοσφαιροκουβέντα» με τον Μουρίνιο είχε ο Μπρούνο Άλβες