Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ: "Έχουμε χτυπήσει παίκτες πολλές φορές"

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Κοπεγχάγη, την Τετάρτη το βράδυ (21:45) στη ρεβάνς για τα playoffs του Champions League, με τη δανέζικη ιστοσελίδα, "BT", να φιλοξενεί δηλώσεις οργανωμένων οπαδών των "γαλαζοκίτρινων" - υπό ανωνυμία - στις οποίες φέρονται να παραδέχονται ότι έχουν χτυπήσει παίκτες της ομάδας μετά από ήττες και μάλιστα προειδοποιούν ότι το ίδιο θα πράξουν εάν η ομάδα της Λευκωσίας αποτύχει να περάσει στους ομίλους σε παίκτες με υψηλά συμβόλαια.
 
Προειδοποιούν δε τους Δανούς για "κόλαση" στο "ΓΣΠ". 
 
Στο ρεπορτάζ δεν γίνεται αναφορά σε κανένα όνομα, επομένως ελέγχεται για την αξιοπιστία του και δεν υιοθετείται από τον ΡΕΠΟΡΤΕΡ. Παρουσιάζουμε ΕΔΩ το link με το ρεπορτάζ στο θέμα στην δανέζικη ιστοσελίδα "ΒΤ". 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα
"Θα είναι κόλαση! Πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Κόλαση από θόρυβο, βεγγαλικά, τα πάντα. Θα είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα της σεζόν. Ήταν και με την Ρόζενμποργκ, αλλά τώρα θα είναι ακόμη περισσότερο. Θα φωνάζουμε διαρκώς και θα σπρώξουμε την ομάδα στην πρόκριση.
 
Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά κάθομαι και βλέπω μπάλα, είναι φωνάζω και στηρίζω την ομάδα μου. Εμείς είμαστε περισσότερο Έλληνες παρά Κύπριοι".
 
Αλλά, τι κάνουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ όταν οι "γαλαζοκίτρινοι" χάνουν, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους στην "BT";
 
"Σπρώχνουμε την ομάδα με τις φωνές μας και οι παίκτες ξέρουν πως αν χάσουν χωρίς να παίξουν ποδόσφαιρο, το επόμενο πρωί θα είμαστε στο προπονητικό κέντρο. Συνήθως πάμε 30-40 άτομα, για να τους δείξουμε ότι δεν έπαιξαν καλά και να πάνε αλλού. Εμείς θέλουμε παίκτες-μαχητές. Αν δεν θέλουν να παλέψουν, θα τους βρούμε. Έχουμε χτυπήσει παίκτες πολλές φορές.
 
Τώρα έχουμε έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται (σ.σ Στίλιτς), αλλά αν μπούμε στους ομίλους του Champions League θα πάρει πριμ. Αν τον βρούμε, θα τον χτυπήσουμε. Είναι στην ομάδα μόνο για τα λεφτά κι αυτό δεν μπορούμε να το δεχτούμε"
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ρωτήθηκαν και για τα ball boys, για τα οποία έκαναν παράπονα οι προπονητές Ρόζενμποργκ και Κοπεγχάγης: "Είναι μέρος της κουλτούρας στην Κύπρο. Τα ball boys είναι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αγαπούν την ομάδα και θα βοηθήσουν κι αυτά. Δεν έχουμε πολλά λεφτά για να πάρουμε τους καλύτερους παίκτες και πρέπει να χρησιμοποιούμε κάθε μέσο".
 
 
 

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ