Κβιστ: «Πάθαμε σοκ με αυτά που έγιναν στο ΓΣΠ» (video)

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης έκαναν οι Γιόργκενσεν και Κβιστ, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την Κοπεγχάγη στο παιχνίδι του 2009, όταν ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 3-1 ανατρέποντας την ήττα με 1-0 στη Δανία και προκρίθηκε για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
«Ηταν το χειρότερο ταξίδι επιστροφής που είχαμε ποτέ σε εκτός έδρας αγώνα. Νιώθαμε ότι ήμασταν αρκετά καλοί και πάθαμε ένα σοκ με αυτά που έγιναν στο γήπεδο.», επεσήμανε ο Κβιστ, για να συμπληρώσει: «Ελπίζω να μάθαμε από τότε, να μην μας επηρεάσουν τα παιδιά με τις μπάλες ή ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ καλοί. Αν δεν μπορέσουμε να υπερασπιστούμε το προβάδισμα μας δεν αξίζει να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι λίγο σκληρό να κρίνεται αυτό από ένα παιχνίδι αλλά έτσι προκρίνεσαι στους ομίλους»
Από την πλευρά του ο Γιόργκενσεν τόνισε: «Τότε δεν υπήρχε χρόνος, τώρα όμως είμαστε προετοιμασμένοι, ξέρουμε τι συνθήκες θα αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι καζάνι. Θυμάμαι τότε ότι ήταν πολύ ζεστή η ατμόσφαιρα.
Αυτό δεν συμβαίνει σε πολλά γήπεδα. Όλοι τους ήταν εναντίον μας το 2009. Το ίδιο θα είναι και την Τετάρτη. Θα φανεί αν λέχθηκε στα μπολ μπόις να μας καταστρέφουν τον ρυθμό του ματς, όταν έχουμε πλάγιο άουτ.»  
 
 

 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος