ΑΕΚ: Πτήση στο όνειρο (pics)

Οπλισμένη με σιγουριά και αυτοπεποίθηση πως η ανατροπή του 0-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την περασμένη Πέμπτη είναι εφικτή, η αποστολή της ΑΕΚ ταξιδεύει στην Τσεχία για τον αυριανό επαναληπτικό με τη Σλόβαν Λίμπερετς.
«Πάμε στη Τσεχία με στόχο τη μεγαλύτερη υπέρβαση, μέχρι την επόμενη. Άσχετα με το αν δυσκόλεψαν τα πράγματα μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, εμείς θα πάμε στη Τσεχία αποφασισμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας, αισιόδοξοι, με πίστη στις δυνατότητές μας, σεβασμό στον αντίπαλο αλλά με πίστη πως μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να πάρουμε την πρόκριση», δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ο Κυριάκος Δημητρίου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου των «κιτρινοπράσινων» παρέπεμψε στην αποψινή συνέντευξη Τύπου του Ιμανόλ Ιντιάκεθ (19:30) για την κατάσταση του Νταβίντ Καταλά, ενώ συνέδεσε τη συνοδεία της ομάδας από περισσότερους των 150 φίλων της ως ακόμη μια απτή απόδειξη της πίστης για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Υπενθυμίζεται ότι η πτήση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στην Πράγα στις 11:30 (τοπική ώρα) και ακολούθως η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στο Λίμπερετς.
Την αποστολή, της οποίας ηγείται ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, απαρτίζουν 24 ποδοσφαιριστές: Καταλά, Τομάς, Μπόλιεβιτς, Λαρένα, Άλβες, Λαμπάν, Τέτε, Μουρίγιο, Μόισοφ, Τριτσκόφσκι, Εγγλέζου, Χαραλάμπους, Μιντίκκης, Ορτίθ, Μίνιο, Χαραλαμπίδης, Σαϊθάρ, Μιχαήλ, Ακοράν, Τρουγιόλς, Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Γιωργαλλίδης και Γαρίδο. Εξ αυτών οι Ορτίθ (τιμωρημένος), Ιωάννου (τραυματίας), Γαρίδο και Γιωργαλλίδης (δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα) δεν υπολογίζονται για τον αυριανό επαναληπτικό.



  

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος