«Το παιχνίδι τέλειωσε στο 15’»

Εμφανώς απογοητευμένος από τον τρόπο που εξελίχθηκε ο επαναληπτικός με τη Σλόβαν Λίμπερετς, αλλά και από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ ένα βήμα πριν τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μπέμπεκ.
«Το παιχνίδι είχε τελειώσει στα πρώτα 15 λεπτά. Όταν δέχεσαι τέτοια γκολ, είναι αδύνατον να κάνεις κάτι καλό. Ήμασταν παθητικοί και στα δύο μισά του γηπέδου και ο Μπάρος με δυο ενέργειες δημιούργησε δύο γκολ. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Μετά το 0-2 είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν το πετύχαμε. Λυπάμαι για τον κόσμο, θέλαμε να μπούμε στους ομίλους, αλλά δεν ήταν εφικτό», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός
«Αυτή τη στιγμή στα αποδυτήρια όλοι αισθάνονται πολύ άσχημα. Είναι μια άσχημη κατάσταση για μας, όμως πρέπει να ανακάμψουμε, διότι την Κυριακή ξεκινά για μας το πρωτάθλημα. Είχαμε εναποθέσει πολλές ελπίδες σε αυτή τη διοργάνωση, νομίζω ότι στα δύο παιχνίδια και οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις ίδιες ευκαιρίες, αλλά εκείνοι έβαλαν τέσσερα γκολ κι εμείς ούτε ένα», σχολίασε περαιτέρω ο Ιντιάκεθ.
«Φυσικά αύριο θα αισθανόμαστε ξανά περήφανοι για όσα καταφέραμε σε αυτήν την προκριματική φάση, αλλά απόψε είχαμε τη μεγάλη ελπίδα να προκριθούμε στους ομίλους και να δώσουμε χαρά σε όλους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας πληγώνει πάρα πολύ ο αποκλεισμός, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», κατέληξε ο προπονητής της ΑΕΚ.
  

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος