Ομόνοια: «Ο Λώρης κέρδισε το αυτοκίνητο αγοράζοντας λαχνούς 10 χιλιάδων ευρώ»

Απάντηση στα επικριτικά σχόλια που έγιναν από φίλους της Ομόνοιας  με αφορμή το γεγονός πως ο Δρ. Λώρης Κυριάκου ήταν ο κερδισμένος του αυτοκινήτου στο λαχνό ενίσχυση του σωματείου, έδωσε η επίσημη Ομόνοια. 
 
Αναλυτικά
 «Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, ο Λώρης Κυριάκου είχε αγοράσει σχεδόν 10.000 ευρώ λαχνούς.  Συνεπώς είχε και αυτός δικαίωμα να συμπεριληφθεί στην κλήρωση και κατ΄ επέκταση να κερδίσει κάποιο δώρο, όπως και έγινε. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπάναντς, ενώπιον χιλιάδων φιλάθλων».
 
Η ανακοίνωση των πρασίνων και οι δηλώσεις του Δρ. Λώρη Κυριάκου:
«Παραδόθηκε σήμερα (25/08) το αυτοκίνητο OPEL Corsa στον Δρ. Λώρη Κυριάκου, ο  οποίος ήταν ο κάτοχος του τυχερού λαχνού με αριθμό 12950, που κέρδισε το  δεύτερο μεγάλο δώρο του λαχνού οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου μας.
 
Η παράδοση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε από τον Υπεύθυνο Showroom Καϊμακλίου της Geo. Pavlides & Araouzos, κ. Μιχάλη Βενιζέλου, στην παρουσία του β΄ Αντιπροέδρου του Σωματείου μας, κ. Λάκη Πολυκάρπου.
 
Ο Δρ. Λώρης Κυριάκου, κατά την παράδοση του αυτοκινήτου, επεσήμανε:
“Η συμμετοχή μας στην προσπάθεια για οικονομική σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχει ως κίνητρο να κερδίσουμε κάποιο δώρο, αλλά γίνεται με ανιδιοτέλεια και αγνή αγάπη προς το Σωματείο. Μοναδική μας έγνοια είναι να βοηθήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να απαλλαγεί από το οικονομικό βάρος, που μοιραία δυσκολεύει τον τρόπο λειτουργίας της. Με αυτόν τον τρόπο σκέφτονται όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Είναι με ικανοποίηση που διαπιστώνω την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο οικονομικό, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί. Ευχαριστώ θερμά την ΟΜΟΝΟΙΑ για το αυτοκίνητο. Θα είμαι πάντα εκεί, δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για τη βοηθώ με όλες μου τις δυνάμεις”».
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος