«Η Κοπεγχάγη πήρε εκδίκηση για όλες τις ομάδες της Δανίας»

Ένα κακό εφτά χρόνων κατάφερε να εξουδετερώσει η Κοπεγχάγη, γράφουν μεταξύ άλλων οι Δανοί στις ιστοσελίδες τους. Μετά την πρόκριση τους επί του ΑΠΟΕΛ, οι Δανοί δεν μπορούν να αφήσουν απαρατήρητο τον αποκλεισμό της Κοπεγχάγης το 2009, όπως και στην συνέχεια τον αποκλεισμό πάλι από τους «γαλαζοκίτρινους» της Άλμποργκ και της Μίντλαντ.

Δείτε παρακάτω δημιοσιεύματα απο την Δανέζικη ιστοσελίδα www.bt.dk :


"Εξουδετέρωσαν το κακό οι Δανοί"

"Η τέταρτη φορά ήταν μία γοητεία για την Κοπεγχάγη που απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ από το Τσάμπιονς Λιγκ".


"Με το μοναδικό γκολ του Φεντερίκο Σανταντέρ, εξασφάλισαν οι πρωταθλητές Δανίας την πρόκριση, με συνολικό σκορ 2-1".


"Οι εμπειρίες, τα εκατομμύρια αλλά και οτιδήποτε άλλο που εισπράττει η ομάδα με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι τα μόνα που ικανοποιούν την Κοπεγχάγη. Η ευχαρίστηση ήρθε όταν νίκησε και πήρε τη πρόκριση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ".


"Οι Κύπριοι τα προηγούμενα χρόνια, πέταξαν έξω από το Τσάμπιονς Λιγκ, Κοπεγχάγη, Άλμποργκ και Μίνλαντ μέσα στην δυνατή έδρα το ΓΣΠ της Λευκωσίας. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Τώρα όμως η Κοπεγχάγη πήρε την εκδίκηση. Τόσο για τον εαυτό τους αλλά και από τις άλλες πρωταθλήτριες Δανίας".


 
Ο λυτρωτής του αγώνα, Φεντερίκο Σανταντέρ

"Ένα τέλειο βράδυ στη Λευκωσία πέρασε η Κοπεγχάγη που έφερε τη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το φάντασμα επτά ετών είναι ήδη στον τάφο".

"Η Κοπεγχάγη είναι έτοιμη για την φάση των ομίλων του Champions League - για πρώτη φορά μέσα σε τρία χρόνια. Με το 1-1 στην Κύπρο, η Κοπεγχάγη απέκλεισε ένα από τα χειρότερα της φαντάσματα".
 


Σολμπάκεν: «Ότι καλύτερο για την Δανία»


"O τεχνικός της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν, ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αφού κατάφερε να προκριθεί για τέταρτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης".


Ο Νορβηγός τεχνικός, ανέφερε ότι άξιζε την πρόκριση η ομάδα του και αναμένει τα εκατομμύρια που θα επιφέρουν κέρδος στην ομάδα αλλά και τις μεγάλες αναμετρήσεις με τις Δανέζικες ομάδες το φθινόπωρο.


«Ήταν μία μάχη που έλεγχαν οι Κύπριοι. Πήραν το προβάδισμα με 1-0 και ήταν αρκετά δύσκολο για εμάς. Εάν έπαιζαν μέχρι αύριο μπορούσαν και να μην σκοράρουν. Είχαν μία ευκαιρία στην Δανία και μία εδώ. Μελετήσαμε καλά τον ΑΠΟΕΛ και δεν πανικοβληθήκαμε όταν δεχθήκαμε το γκολ. Ελέγξαμε το παιχνίδι και έτσι καταφέραμε στο τέλος να σκοράρουμε».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος